Teade

Collapse
No announcement yet.

Isetehtud cd-deck

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Isetehtud cd-deck

Tere foorumlased. on plaanis teha omale cd-deck kuna vedeleb vana toiteplokk ja üks cdrom. kuna olen hetkel maal siis on arvuti kasutus piiratud. teema tegin kuna on paar kusimust,

Kas keegi saaks anda ingit infot , kuidas võtta cd-romilt signaal??,

kuidas aretada talle next/back/play nupud?? (minu isendil on ainult üks nupp, kuid saaks ka mingi kahenupulise sebida).

ka ei leidnud otsides enam teemasid mis puudutasid seda cd-decki ehitus siis kui keegi viitsib oleksin tänulik kui lingi poetaksite.
    veel juttu niipalju et alustan korpusega. võibolla saan vana lapiku lauaarvuti korpuse. kuid on ikkagi mõte teha vineerist korpus.
    t2nud kõigile kes vastasid mulle
    Kurvast pepust õnnelikku puuksu ei tule.

Vs: Isetehtud cd-deck

Pointless teema. Googlis linke nii et tapab, ntx http://www.diyaudio.com/forums/showt...threadid=17910
    Kolakoguja

Comment

Üks teema oli selle sarnane: http://elfaelektroonika.ee/foorum/sh...aegu+isetehtud

See kes selle tegi, on minu kursavend, aga tema koduka link enam ei toimi, kuid google aitab täiendada. Ta pole ainult korpust aretanud, kuid juhtimine ja displei on olemas läbi IDE

Ise tegin ka cd decki vana kassetika sisse, täpselt sama nagu Radiotehnika MP-201 deck aga millegipärast oli sellel Orbita märk ja kiri peal, vb tootis hiljem sama seeriat edasi. Minu cd deckil on just see kontroller ja displei puudu, hetkel üsna prototüüpne välimus ja toide on ka arvuti oma sisse ehitatud. Kuna mul kahe nupuga cd rom, siis saan lugusi ainult edasi vahetada ja ka play stop on olemas ühe nupu küljes. ja heli tuleb samast analoog audio väljundist. Ühendasin cd romi selle maki volume nupu ja displeiga ära ja üsna viisakas näeb välja. Kuna ei hakka praegu kontrolleri ja displei peale raha raiskama, siis see ajutine välimus jääb.

Kui on rohkem küsimusi või huvi asja koledat sisu näha siis võib teada anda.
      Kasutaja Teostaja ei käi siin foorumis eriti ja kooli ka enam pole, et siis on ka temalt küsimuste küsimine raske, aga vb pole vajagi.
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Mul oleks töötav isend pakkuda, väljundiga ja toiteks sobib 16-12V
        Condemn the hive.

Comment

Working...
        X