Teade

Collapse
No announcement yet.

tahax teha ise valjuhääldit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahax teha ise valjuhääldit

niisiis ...hakkasin mõtlema et äkki saan ise teha endale yhe kõlari .. ekh siis on soov teha endatehtud valjuhääldi ... kyssa olex siis et kus kohast saada selle tegemisex valalikku magnetit? ja kas kuskil neid veel valatakse?

igaljuhul teen ma raami puust .. raadius on 5 cm ..
    kõlari tööpõhimõtet mulle vanaisa juba seletas .. tegi isegi joonise ja puha....arvan , et olen kyll selle tegemiseks võimeline ..

et kus kohast saada ja mis nime kannab äzti pehme materjal kõlari ääres .. mis yhendap membraani ja sis raami...

kas keegi on ise teinud sellist asja? kuidas läks?

Oh miks sa tahad jalgratast leiutama hakata? Ilma korralike mõõtevahenditeta, vajaliku aparatuurita ei saa seal eriti midagi kätte, isegi kui sul õnnestub selline asi mis kannab valjuhääldi nime kokku panna.
    Oled üldse valjukaid enne remontinud? Tead praktilist poolt? Sa võid teoorias tugev olla, kuid kui praktikat ei ole, siis ei tule sellest midagi välja.
    Kahjuks.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kõige öihtsam: võtad mõnelt poh elemendilt magneti, sellise sobiva, siis teed vineerist raami, ehitad papist koonuse ja kasutad ukse tihendit kummiservana ja tsentreerimisrõngax võid kasutada kummi lehte, millest lõikad sobiva tyki, paned kõik kokku, ise selle alla ona 30 töötundi matnud ja kui asja tööle paned, lendab asi laiali peale nati ajast kuulamist, või siis ei tee see asi eriti häält!

Aga idee on julge! Edu, aga enne kui tegema hakkad, mõtle ikka korralikult ja uuri natukene selle ala teemalisi lehti, soovitan ka suvalist elenti lammutada ja vaadata mis moodi see asi ikkagi töötab ja olema peab, see ei ole ikka nii lihtne, kui sa mõtled!

Aga ex sa ise tea, kui kysimusi, siis kysi julgelt aga esita konkreetsemaid kyssasid, ja eestis ma ei tia, kes magneteid valax~!

Comment

minu pinginaaber väitis kunagi kolmandas klassis, et ehitab juhtmest k6lari. peale seda, kui k6ik ta yle naersid, ei arendanud ta seda m6tet enam eriti :eks noore geeniuse elu v6ib tänapäeval väga raske olla...

Comment

minu pinginaaber väitis kunagi kolmandas klassis, et ehitab juhtmest k6lari. peale seda, kui k6ik ta yle naersid, ei arendanud ta seda m6tet enam eriti :eks noore geeniuse elu v6ib tänapäeval väga raske olla...
          hehh hästi paned ;D ;D
          F&F

Comment

ära sa hakka küll oma aega selle peale raiskama,sest sa raiskad selle valjuka tegemise peale nii palju aega ja lõpuks kui kõik ebaõnnestub,sis ei jää sul muud üle kui hakata uut ehitama või sis loobuda.. ise saad mingi valmis küll teha,aga sealt ei tule oodatud heli välja.. ja kasti nagunii ei oska sellele sis teha,sest sa ei tea ju t/s parameetreid.. see valjuka tegemine on ikka väga täpne asi..

Comment

Tegelt et parema ülevaate saada, võid ühe valjuka lihtsalt viimsete tükkideni lahti lammuta ja pärast kokku.
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kui huvi ikka nii suur on, v6id sa ju audese tehasesse ekskursioonile minna ja vaadata kuidas seal asi käib

Comment

to intz -- mul on korralikud mõõtevahendid / aparatuur
                  ja kyll praktika tulep ... pikkamööda...

to basssoudman -- olen piisavalt elemente lahti võtnud ja kokku tagasi pannud .. ja tean ka mis on selle tööpõhimõte ..

to teadmamees -- aga kui kõik minu selle mõtte peale naeravad , siis mul kama2 sellest .. mina lähen ikkagi sinna kuhu süda juhatap - valjuka ehitamise poole

to ergoh -- kasti parameetrid saan ma ka väga hästi sellest foorumist . ja ma ehitan seda sellepärast et ma tahan teada kas asi tulep mul välja või ei tule .. mitte et saada mingit ylihead heli või midagi sellist ..

to teadmamees -- aga äkki sa oskad öelda kus asub audese tehas?

Comment

kui südamega asja juures,sis edu sulle.. kes teab.. äkki isegi saab asja

Comment

kui asi valmis ja natukenegi häält teeb siis panen siia mõne pildi sellest ..

Comment

jään huviga ootama

Comment

Pae tänav 3a
                          Johvi

vaat sealt otsi seda tehast

Comment

äki ajax kamba kokku ja lähex millagil sinna exkursioonile, olex kindel tulija :

Comment

ei no kui läeb minekuks siis kah tulija

Comment

Working...
                              X