Teade

Collapse
No announcement yet.

tahax teha ise valjuhääldit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

niiet sis ma kah .. aga raffast saax äkki niimoodi kokku ajada et teed uue teema ja sis peab olema natuke eeltööd kah tehtud et kui palju maxab ja kui palju inimesi võib sinna korraga tulla jne ..

Comment

terve arutelu siin http://www.diyaudio.com/forums/showthread....&threadid=17936
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

jannozz50 anna minna.Lääb perse siis läheb. Lammuta mõni valjukas lahti ja topi kokku tagasi.Kui ta sul normaalset häält teeb siis om hästi.siis saad näha mis on selle teada mis on kõge keerulisemad asjad.Täpsus on põhiline.
        muusika on kuulamiseks

Comment

jannozz50 anna minna.Lääb perse siis läheb.
          Audesesse minek oleks kah päris hea mõte
          Minu kodukas

Comment

to tuumik -- jap .. juba võtsingi . aga seda lahtivõetut oli juba raske kokku tagasi panna :P
            võimatu vict .. mingi kolmkümmend juppi lehdas laiali..

Comment

sai nagu seal audes3e tehase juures just käidud...keegi tahab võin kaardi anda.. ;D ;D ei teglt ostsin seal endale valjuka

Comment

to tuumik -- jap .. juba võtsingi . aga seda lahtivõetut oli juba raske kokku tagasi panna :P
                võimatu vict .. mingi kolmkümmend juppi lehdas laiali..
                kui sa 30 juppi said ühest kõlarielemendist, siis oli tegemist elemendi lõhkumisega, mitte demonteerimisega

ja mis peent aparatuuri kasutad elemendi mõõtmniseks?
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

hm ... peent mõõteriistad kawatsen ma laenata sõbralt . tal igasuguseid . ise ta on ka yhe kokku pannud ..

Comment

hm ... peent mõõteriistad kawatsen ma laenata sõbralt . tal igasuguseid . ise ta on ka yhe kokku pannud ..
                    ja kuidas töötanud on? :

Comment

hästi .. aga ta tegi oopis teistsuguse .. ta tegi mingi hästi väikse ja kõrgetele helidele mõeldud valjuka .. juba ammu - ammu .... töötas normaalselt , aga ma ei tea mis sellest nyyd saanud on ...

Comment

tglt saab mingi hääletekitaja väga lihtsalt tehtud.Võta üks polt ja kedra traati nii palju ümber niikaua kui viitsimst on.(vaata, et takistus väikseks ei jää)Võta mingi papilataks membraaniks.Membraani tsentrisse liimi mingi metalljorn(seib mutter...).Pane mähisele võim järgi ja memraan pane poldi lähedale.Mida lähedamal membraanil olev seib poldile on seda tundlikum on.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Harjutamiseks võiks alustada läbipõlenud mähiste ümberkerimisest. Omal ajal sai S-90 bassikaid ümber keritud
                          küll ja küll. Töötasid pärast korralikult.
                          Atsetooniga membraan lahti, mähise kerimiseks peab täpse aluse treima jne. jne. Kui aega on palju, võib sellega tegeleda küll.

Comment

hm .. aega mul just palju ei ole .. aga mõnipäev võib sellega tegelda jah ... päris hea mõte ..

tuumik -- äkki joonistad mingi skeemi selle asja tegemiseks ?

Comment

võiks joonistada küll, aga mul pole aega üles saata.Mul kodus netti pole ja pean külapeal oma mailid üle vaatama. :-/
                              muusika on kuulamiseks

Comment

kahju siis

tahax irmsasti seda skeemi .. aga noh kui arga pole siis egas midagi ..

Comment

Working...
                                X