Teade

Collapse
No announcement yet.

kaks driverit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kaks driverit

nii. kysimus selline et kui ma tahan kasti panna yhe elemendi asemel kaks kas siis on asi lihtsalt nii et kasti maht mis on saadud yhe elemendi kohta tuleb korrutada 2-ga ja sama teha ka inverterava läbimõõduga. pikkus peaks vist minu loogika järgi samaks jääma. jutt on (häbi kohe ytelda aga) s90 bassikatest ja ma mõtlesin et see kast peaks vist olema ilma vaheseinata... kas on veel midagi millele tuleb eriti tigedalt mõtelda enne kui toppida kasti kaks elementi
    why mess with the classics

nii. kysimus selline et kui ma tahan kasti panna yhe elemendi asemel kaks kas siis on asi lihtsalt nii et kasti maht mis on saadud yhe elemendi kohta tuleb korrutada 2-ga ja sama teha ka inverterava läbimõõduga. pikkus peaks vist minu loogika järgi samaks jääma. jutt on (häbi kohe ytelda aga) s90 bassikatest ja ma mõtlesin et see kast peaks vist olema ilma vaheseinata... kas on veel midagi millele tuleb eriti tigedalt mõtelda enne kui toppida kasti kaks elementi
    ehk valgustaksid meid, miks peaks kast olema ilma vaheseinata vahesein on igal juhul hea lahendus. paned seina vahele, siis võid ehitada nö. kaks samasugust kasti kokku. mingeid ümber arvutamisi ja inverteri uue pikkuse leidmisi tegema ei pea

Comment

ehk valgustaksid meid, miks peaks kast olema ilma vaheseinata vahesein on igal juhul hea lahendus. paned seina vahele, siis võid ehitada nö. kaks samasugust kasti kokku. mingeid ümber arvutamisi ja inverteri uue pikkuse leidmisi tegema ei pea
      ühesõnaga sein vahele... tegelt mõtlesin et kuna maht kokku tuleks üle 80liti. ja mul veel plaanis sinna lõppvõim külge sokutada siis oleks iga gramm mis sellise monstrumi seljast ära saaks üsna hea näitaja.

Comment

jutt on (häbi kohe ytelda aga) s90 bassikatest
        kas sis s90 bassikaid on häbi omada ???
        muidu kast tee jah 2 kambriga..

Comment

kas sis s90 bassikaid on häbi omada ???
          muidu kast tee jah 2 kambriga..
          olen uhke et oman kaht vene imet ;D

Comment

Muide Radiotehnika pole vene toodang.

Comment

Muide Radiotehnika pole vene toodang.
              jah radiotehnika on läti toodang.....
              F&F

Comment

Aga kui RRR on Läti stuff, miks siis paljud arvavad (siiamaani ka mina :-[), et tegemist on Vene asjaga?
                Kas äri käis läbi Venemaa ???
                Minu kodukas

Comment

NSVL

Comment

NSVL
                    Oh krt. Täna on juhe totaalselt koos. Nii koos kui veel olla annab.
                    Minu kodukas

Comment

ausalt õeldes ei saa ma ise ka aru mix neid venetoodangux nimetataxe ;D kuigi jah pidavat olema valmistatud lätis..
                      F&F

Comment

Working...
                      X