Teade

Collapse
No announcement yet.

igav oli ja joonistasin natuke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

huvitav, mul on sarnased elemendid, aga see konstruktsioon ei ole alumiiniumis vaid mingist plekist : keegi rääkis, et pidavat saksas tehtud olema :-/
    pigem malmist valatud
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

pigem malmist valatud
      hmm, malm peaks olema rabe? see materjal on pehme ja paindub lihtsalt ... ja see serv on väga õhuke ka :
      Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
      www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Omal kah neid elemente 2 sorti: nii plekist kui alumiinist raamis, plekist muidugi kergemad, kas ka paremad ...
        Head susserdamist !

Comment

neid on jah 2 sorti.. 10gdš-2-4 ja 10gdš-1-4.. teine on uuem ja sellel on tundlikus parem(90db) qts ka natsa madalam.. välimuselt küllalt sarnased..

Comment

Nimeta, malm on rabe jah aga vaata asja kontekstis! kõlarielemendi raamile mõjuvad jõud on ikka suhteliselt väikesed ja malmvaluga saavutatakse suurem jäikus. kui keegi ütleb nüüd strateegilisi mõõte mulle, siis võiks vaadelda ja võrrelda vastavate raamide omavõnkesagedusi ja läbipaindeid.
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

midagi sellist?

Comment

Kas ikka on malmist???Minu arust on küll alust.No ja vanemad on ka plekist.
                muusika on kuulamiseks

Comment

Kas ikka on malmist???Minu arust on küll alust.No ja vanemad on ka plekist.
                  ja
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                  X