Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus ressiiveri kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus ressiiveri kohta

Kas kellegil on mingit infi järgneva aparaadi kohta SONY STR-DE315 5x80W?
    On üks selline müüa aga ei leia mingit infi. Eriti huvitaks asja mõistlik hind ja milliste vattidega tegu on?
    ette tänades

peale natukest googeldamist http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=19678
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ausõna - krt ma googeldasin ja altavistatasin nii, et väha pole ja miskit mõistliku ei leidnud.
      toodud link, põrguline, aga lahti ei tule.
      thanks anyway

Comment

Farbe Schwarz, Ausgangsleistung: Stereobetrieb - 80 + 80 Watt, Surroundbetrieb: Frontkanal – 60 Watt/Kanal, Centerkanal – 60 Watt/Kanal, Rückkanal – 60 Watt/Kanal, System: Tuner – quarzgesteuerter digitaler PLL-Synthesizer, Vorverstärker – rauscharmer NF-Equalizer, Endverstärker – reinkomplementäre SEPP-Stufe, Stromversorgung: 230 V Wechselspannung, 50/60 Hz, Leistungsaufnahme: 175 Watt, Gewicht: 6,4 kg; Anschlussmöglichkeiten: UKW / MW Antennenanschluß, Buchse für Plattenspieler, Buchse für CD-Player, Buchse für Cassettendeck / MD Recorder, Buchse für TV-Gerät, Videobuchse, Geschaltete Zubehör-Steckdose, Netzkabel, Frontlautsprcheranschluß, Centerlautsprecheranschluß, Rücklautsprecheranschluß, Masse: 430 x 295 x 145 cm (BxTxH), voll funktionsfähig! inkl. Fernbedienung und Bedienungsanleitung. Dazu gibts noch das org. Sony Boxen-Set (1 Center, 2 Rücklautsprecher) Wegen der neuen Gesetzesbestimmungen erfolgt die Auktion unter Ausschluss jeglicher Gewährleistung, Garantie und Rücknahme. Da es sich um einen Privatverkauf handelt kann ich keine Garantie nach neuem EU-Recht übernehmen. Der Bieter erklärt sich damit einverstanden und erkennt dies mit seinem Gebot an! Laut dem neuen EU-Recht muss dieser Zusatz unter jeder Online-Auktion stehen, ansonsten haftet der Verkäufer auch als Privatperson ein ganzes Jahr für die verkaufte Ware. Weiters ist ein Umtausch/Rückgabe ausgeschlossen. Bieten Sie NICHT wenn Sie damit nicht einverstanden sind! Ansonsten viel Spaß und Erfolg bei der Auktion !!! Beachten Sie bitte auch meine anderen Auktionen!

PS! salvesta pildid omale kindlasse kohta, sest ebays saab pakkumine otsa
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ok tänud
          deutch pole just minu kõige tugevam pool ja ega see tehnika värk ka väga selge pole aga kas see riistapuu mu estonia kõlidega (35ac021) saab hakkama või jääb niruks?
          nüüd sain ka lingi lahti - tundub, et estonia kõllid on selle jaoks liig või arvan ma valesti.

Comment

ok tänud
            deutch pole just minu kõige tugevam pool ja ega see tehnika värk ka väga selge pole aga kas see riistapuu mu estonia kõlidega (35ac021) saab hakkama või jääb niruks?
            nüüd sain ka lingi lahti - tundub, et estonia kõllid on selle jaoks liig või arvan ma valesti.
            Ma arvan et kärab küll, kuigi võiks rohkem võimsust olla. Ja noh Sony on üks selliseid tootjaid, mille receiverid mulle ei meeldi.
            Aga noh ma olen teatud asjade suhtes väga skeptiline kah, nii et...
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

mis asjade suhtes sa skeptiline siis oled?
              äkki mul sama mure ;D
              oskab keegi ehk ka hinna suhtes mingeid orientiire anda?

Comment

tonn ???
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

e-bays on 97,66 euri alghind/poehind?. Muidu Leistungsaufnahme: 175 Watt kas see on siis see number mis näitab palju ta võrgust voolu võtab? suht lahja variant...
                  TFK Audio
                  #tfkaudio
                  http://www.facebook.com/tfkaudio/
                  http://tfkaudio.blogspot.com/
                  - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Working...
                  X