Teade

Collapse
No announcement yet.

millist CD-mängijat soovitate

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: millist CD-mängijat soovitate

Esmalt postitatud margoK poolt
    Nonii. Nüüdseks on cd-mängijate valikust jäänud sõelale järgmised:
    Pioneer PD-S707 1800.-
    NAD C542, pult. 2300.-
    Onkyo Integra DX-6800 2000.-
    Ise kaldun õrnalt Onkyo poole, kuulanud pole ühtegi. Kui keegi viitsib vaevaks võtta ja kommenteerida/arvamust avaldada siis olen kõigile tänulik. Pakkuda võib juurde ka.
    Esmalt postitatud olevtoom poolt
    Ma üsna võhikuna küsin, et mis parameetri(te) järgi seda saundi 2x või 5x paremust mõõdetakse?
    koduse saundi mõõtmisel on parameetriks omaenda kõrvad, sest hiljem oled ju sina ise selle saundi nautija või kannataja. valitud pilli võiks enne ostmisest kuulata pisut pikemalt ning võimalikult erinevaid salvestusi. ja kui pillide vahel vahet ei kuule siis tuleb osta kõige odavam.

Comment

Hea kombinatsioon on MP3-sid mängiv DVD mängija. Üks plaat kestab praktiliselt igaviku ja lugude valimine teleleviisori ekraanilt on üsna mugav (puldi olemasolul). See lahendus on tänaseks päevaks muidugi tehniliselt iganenud, aga mitte veel võitmatult halb.

Flac ja teised kadudeta formaadid on tehniliselt paremad, kuid kahjuks vähempraktilised. Kiirustel 240 või 320kbps kodeeritud mp3 on päris lähedane originaalile ja mängitav praktiliselt kõikide seadmetega.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

arvuti cd/dvd rom audio plaatide mängimisel oleks kuskohas kvaliteedikohapealt?

Comment

Eeldusel, et arvuti rom omab vajalikke oskusi ja maha mängid softiga mis neid kasutada oskab, liigutab see probleemi teise kohta: kui hea on dac või soundikaart. Arvuti on kindlasti suht kõrge jitteriga digistriimi allikas sõltumata sellest, kas sa väljastad üle spdifi või usb, niiet daci kella taastamise oskus on ilmselt üks võtmefaktoritest.
          Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud redart poolt
            Eeldusel, et arvuti rom omab vajalikke oskusi ja maha mängid softiga mis neid kasutada oskab, liigutab see probleemi teise kohta: kui hea on dac või soundikaart. Arvuti on kindlasti suht kõrge jitteriga digistriimi allikas sõltumata sellest, kas sa väljastad üle spdifi või usb, niiet daci kella taastamise oskus on ilmselt üks võtmefaktoritest.
            dvd romist läheb tavaline audio juhe helikaarti(sb live), ja softiks on nt winamp.

Comment

Esmalt postitatud morten poolt
              dvd romist läheb tavaline audio juhe helikaarti(sb live), ja softiks on nt winamp.
              Kräpp.
              Kolakoguja

Comment

kuda parem oleks?

Comment

Esmalt postitatud toomasp poolt
                  Ostu/müügi rallil polegi nii paha olla.. silmaringi laiendamise mõttes igati kasulik tegevus
                  Annab tunda jah

Comment

Vs: Re: Vs: millist CD-mängijat soovitate

Esmalt postitatud olevtoom poolt
                    Ma üsna võhikuna küsin, et mis parameetri(te) järgi seda saundi 2x või 5x paremust mõõdetakse?
                    Ära seda siin küll küsi, pekstakse kaikaga välja.

Comment

To margoK - võid oma nimekirjast Onkyo maha tõmmata, kui sa arvad, et teed müüjatele suurt karuteenet oma ülisuure ostuga, siis mina loobun oma pakkumisest (las seisab pööningul edasi).Parimat.

Comment

Esmalt postitatud morten poolt
                        kuda parem oleks?
                        Mõni väline helikaart/dac. Neid tekib viimasel ajal nagu seeni peale vihma, alates $100 on juba suht viisakaid. Internet reviewsid täis. Ka mõne seismajäänud (kasvõi surnud laseri või mehaanikaga) minidiskimängijaga võid üllatavalt talutava tulemuse saada, kui see spdifiga arvuti taha riputada.
                        Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud redart poolt
                          Mõni väline helikaart/dac. Neid tekib viimasel ajal nagu seeni peale vihma, alates $100 on juba suht viisakaid. Internet reviewsid täis. Ka mõne seismajäänud (kasvõi surnud laseri või mehaanikaga) minidiskimängijaga võid üllatavalt talutava tulemuse saada, kui see spdifiga arvuti taha riputada.
                          Räägid äkki lähemalt-omal üks surnud mehaanikaga md vedeleb.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt
                            Räägid äkki lähemalt-omal üks surnud mehaanikaga md vedeleb.
                            Arvutile SPDIF juhe sappa, teine ots MD-le sisendisse. Uuematel emaplaatidel on kõigil spdif väljund olemas, vähemalt koaksiaal. TOSLINK (st optiline ühendus) oleks küll parem, siis ei tekiks elektriühendust arvuti mürase maa ja md vahel. Arvutil valid default väljundiks Digital Out.
                            MD-l toide sisse, valid õige sisendi ja vajutad RECORD nupu alla (mul teeb seda automaatselt logitechi universaalpult) Analoogsignaal tuleb MD mängija liiniväljundist. Heli on täpselt nii hea kui hea digi-ana muundamise osa tootja kunagi teha raatsinud on. Mis on kindlasti suurusjärk või kaks parem kui keskmisel arvutikaardil.

Edasi tasub veel tweakida, et arvuti sisemine digimikser saundi tuksi ei keeraks. Esiteks väljundi sampling rate 44.1 peale kui cd-d/mp3 kuulad.
                            Siis kasutada ASIO draivereid ja mängijat, mis neid kasutada oskab (nt Foobar, winamp lisamoodulitega), või kernel driverit (winXP) või WASAPI-t (uuemad winid) koos samade playeritega. See tagab, et win ei sekku digistriimi.
                            Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud mati1 poolt
                              To margoK - võid oma nimekirjast Onkyo maha tõmmata, kui sa arvad, et teed müüjatele suurt karuteenet oma ülisuure ostuga, siis mina loobun oma pakkumisest (las seisab pööningul edasi).Parimat.
                              Vabandan väga kui olen ülekohut teinud Sinu vastutulelikule pakkumisele. See onkyo on minu jaoks väga ahvatlev pakkumine kuid sinna lisandusid ju samas hinnaklassis ka teised. Ostusumma on muidugi väga väike, et tahta midagi head, kuigi näteks kodustele on raske ära seletada, et miks peab nii kallist cd-mängijat ostma.. Veidi segadust tekitav on see olukord. Tegelikult soovin et see Onkyo ikka selles nimekirjas alles oleks.

Comment

Esmalt postitatud margoK poolt
                                Ostusumma on muidugi väga väike, et tahta midagi head, kuigi näteks kodustele on raske ära seletada, et miks peab nii kallist cd-mängijat ostma.. Veidi segadust tekitav on see olukord.
                                "Tee nagu mina tegin", ega ma ka ei uskunud hästi mida mulle räägiti, ostsin ~30 odavat mängijat, mida asusin võrdlema omavahel. Tulemuseks oli see et 95% mis minu käest läbi käis oli kräpp, seda olenemata brändist. Igal laiatarbe tootjal on mõni õnnestunud mängija ka. Kahjuks selle väljaselgitamine läheb küllaltki kulukaks.
                                Eks üks põhilisi hindamiskriteeriume ole see, palju see toode uuena maksis. Kui nüüd teiste kegemustele toetuda, tuleks valida selle järele, mis "karul kõhus" Hea transport ja DAC on põhilised, muu võib ära unustada. Philipsi CDM-x mehaanika on osutunud teistest paremaks, samuti vanad legendaarsed DAC'id TDA 1541 ning PCM56P Ilmselt on veel mõni, aga ei ole kõigiga ka viitsinud end kurssi viia.
                                Et aga aru saada, kust see mitmekordne paremus tuleb, siis võrdlen seda suvaliselt sellega, mitu korda peab maksma poest ostetud plaadika eest rohkem, et saada sama kvaliteet kui ümberehitades kulutada. Esialgsed muudatused on võimalik sisse viia suhtelilselt odavalt, mida sügavamale tungida, seda rohkem tuleb investeerida, et uusi kvaliteedi muutusi tajuda...
                                (kaablid, kullatud, hõbetatud värk ja ussiõli)

Comment

Working...
                                X