Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika võimu tämbri plokk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Radiotehnika võimu tämbri plokk

    tämbri plokis mingi kotermann aeg-ajalt jääb emma kumma kanali volume umbes poole peale kas keerad nupust maha või ei tema röögib ühest kanalist ikka poole võimsusega, ta on mul arvuti järgi kui arvutist volume maha tõmban siis midagi ikka krõgiseb, rögiseb ja kahiseb.aitab see kui töötaval võimul tirid tämbri ploki toitte maha ja suskad tagasi siis mingi nädal rahu niisama sisse välja lülitus ei aitta.Kaitse lülitust ei ole, lõpp võimud ei ole kah originaalid.Kunagi varem ei toiminud ühe kanali bassid ja kõrged sai üks K157YD2asendatud pele seda toimis OK.
    Kas peaks proovima ühe kivi veel vahetada selle millega volume regullitakse. Tal neid K157YD2 3 tükki ühest käib volume parem ja vasak teisest mõlema kanali madalad ja kolmandast mõlema kanali kõrged (vist oli nii)

    #2
    Paugust ei oska kindlat pxhjust valja pakkuda. Soovitan ara vahetada signaaliahelas olevad kondekad (5mF bipolaarsed) neid on seal neli tykki, vahetada neid tasub kindlasti, kuna originaalid on seal pool kuivad ja mxjuvad vaga otseselt heli. Samas on tunne nagu oleks tegu halva kontaktiga volume potekas endas (naiteks, kui maa ots yhes kanalis on halva kontaktiga) kuid kui sa ytled, et toite valja lylitamisel kaitub jalle korralikult siis pole kindel, kuid kontrollida tasuks. Vximalik, et viga OV's.

    teisest mõlema kanali madalad ja kolmandast mõlema kanali kõrged (vist oli nii)
    Tapsustan - nii see ei ole, madalad ja kxrged kaivad yhest OV'st. Pxhimxte on selline, et OV on tagasisidestatud ja bassi ja kxrgete potekas on tagasiside ahelas ja lxigates tagasisides kas kxrgeid vxi madalaid ara toimubki vximendus teguri muutumine vastaval sagedusel.
    Sry mu jutt on vist segane.

    Comment

    Working...
    X