Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata sellisest 10" KA kastist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvata sellisest 10" KA kastist

Kast sisemised mõõtmed on umbes sellised:59,2cm*26cm*28,8cm
    see teeb kasti mahuks siis umbes 44,5 liitrit. Seinad on kusagil 2,5cm paksust saepuruplaadist. Inverter on 25,5cm. Element siis 10" KingAudio. Sees on ka vatiini parajalt. Mida siis sellise kasti kohta õelda võiks. (autos, toas)
    Tean teie suhtumist KA'sse, aga tahaks ikkagi targemate arvamust teada.

KA on üldiselt ikka maru odav asi ja piiratud eluaega. nõrgad kohad on.. hmm..kõik kohad ju ;D

Comment

miks KA?
      :'(
      miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

no see selleks, et KA. unustasin ütlemata, et inverter on kümnene solgitoru. tegelt võtsin KA selleks, et saaks lihtsalt supakat teha. see arvuti supakas hakkas ära tüütama. tahaks ikkagi mingit arvamust ka sellest kastist.

Comment

kuidagi piklik kast ju.
          muud arvamust ma ei oska KA puhul öelda.
          miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

minul KA kogemusi on.. oma hinna eest teeb head häält.. ja kui korralikus kastis,sis pole viga.. nuh niikaua kui paremat asja kuuled.. kohe löön need andmed BBP sisse ja vaatan,et mis ta selle peale ütleb..

Comment

piklik kast tuli jah, aga see on selleks, et paremini pagassi tulevikus ära mahuks. praegu kuulan lihtsalt toas. probleem selles, et pole talle autosse võimu

Comment

Kui võimalik, võiksid pilti kah üles toppida . Lihtsam midagi arvata (välimuse poolest jn.)
                Minu kodukas

Comment

pildid tulevad võibolla tulevikus, praegu pole talle katet ka peale panna. tahaks ikka vaipa peale lükata. põhimõtteliselt tahtsin selle teema alustamisega teada, kui palju erineb minu kast näiteks 60 liitrisest kastist. et noh kui suur on siis basside erinevus. võiks ka teada, kui madalale see mul mängib.

Comment

võiks ka teada, kui madalale see mul mängib.
                    Testi järele Arvuti on kodus? Tõmba selline programm nagu test tone generator(googlest otsi) sel päris mitu funktsiooni.
                    TFK Audio
                    #tfkaudio
                    http://www.facebook.com/tfkaudio/
                    http://tfkaudio.blogspot.com/
                    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

see oli jah päris huvitav programm. seal 20 ja 30 Hz vahepeal käis ikka mõnus värin kogu toast läbi. seinad mürisesid mõnusasti. Tegelt ma mõtlesin, et milline võiks olla minu kõlari see graafik, aga tegelt eriti vist vahet pole ka, sest ega ma sellest eriti aru ei saa. Alguses tundus nagu ainult tümakas olekski, aga nüüd lohistasin selle kaugemale seina äärde ja bass missugune - kõrvad juba valutavad.

Comment

Ära hakka mingit sellist idiootsust tegema, et ah tulevikus viskan äkki autosse.Kui teed tupp sis tee tuppa.On siis tõesti kahju tulevikus paarsada krooni ja natuke vaeva investeerida?
                        muusika on kuulamiseks

Comment

supakas läheb ikka autosse, aga praegu pole veel võimendust. tulevikus teen siis vbolla tuppa uue supaka. mul muidu toas see pisike arvutisupakas olemas. noh kuivõrd supakas ta nüüd on, aga jah.

Comment

Working...
                          X