Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas keegi annaks nõu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi annaks nõu!

Kas on võimalik panna autovõimu tuppa ajutiseks mitte aku pealt vaid toa vooluga ja kus saaks sellist adapterit! :-/
    Kaspar

Täitsa tavalisest poest kus müüakse sellist adapterit? Küsida ju võib?
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Peab üsna võimas toiteallikas olema (näiteks mõni võimsam aku laadija), mingit adapterit ära küll proovima hakka.

Comment

Rom kle miks mitte adapterit proovida kui ta annaks koguaeg 12 volti kuidas sa aku laadijaga ühendad!
        Kaspar

Comment

Mina soovitaksin arvuti toiteplokki.

Comment

Üldiselt autovõimud vajavad palju rohkem ampreid, kui seinast välja tuleb. Arvuti toitepollk ytleme AT tüüpi on 8A kuskil. Nii vähegi tugevamad võimud algavad ca 2x15A ehk 30A tarbimise pealt.
            kris@andmevoog.eu

Comment

Kle dixo aga mis sina soovitaksid siis kui sa arvad et arvuti toiteblokk on nõrk ma tahaks tuppa panna kenwood 550 ütleme umbes et võimendada 1200 subokat kenwood rms 300 või ülegi.
              Kaspar

Comment

Üks võimalus oleks ju proovida akulaadijaga. see peaks välja andma vajalik amprid. samas mis elektriarve võib ka tekkida tänu sellele :
                kris@andmevoog.eu

Comment

Dixo mis aku laadijat sa soovitad ja kus seda saaks osta kui palju see maksab! ???
                  Kaspar

Comment

Eh, soovitada ei oskagi. Pole erilist kokkupuudetud olnud. Ise saan vajadusel tuge mingisugusest veneaja akulaadijast. Sa vaata hindu börsis. Nii ei oskagi soovitada. Hinnad kuskil 800-1500 olid vist !?!
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Kas sa Zombie-club ka mõistad kui prono see värk sul siis tuleb kui paned akulladija pealt autovõimu tuppa tööle? Sedasi võib panna küll, kuid pikemas persepktiivis on see ju jura. Või olen mina ainuke kes nii arvab?
                      :
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

suht mõtetu sest adapterid/akulaadiad kallid ju?!
                        parem oleks kui sa saaksid sellest 1200max ja 300 rms valjukast lahti ;D
                        miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

bassoundmanil oli minu mäletamise järgi mingi video, kus ta kasutas autovõimu toas ja ta peaks teadma. osta ajutiselt parem eraldi bassivõim ja müü pärast maha
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Üks võimalus oleks ju proovida akulaadijaga. see peaks välja andma vajalik amprid. samas mis elektriarve võib ka tekkida tänu sellele :
                            Tavaline akulaadija jääb arvatavasti tavalisele autovõimule nõrgaks... mingit häält teeb ikka. Aga see elektriarve jutt oli nali (ma siiralt loodan) ;D ;D

Comment

see akulaadijaga jamamine üks paras ke**..

Comment

Working...
                              X