Tasub selline komplekt ennast ära? Kätte saaks nad ~2000.- eest. Bass pidavat muidugi võimas olema, nagu sellist tüüpi asjadel ikka. Kõrg ja kesksageduste kohta eriti informatsiooni ei leidnud, kuidas nendega muidu asjalood on? Sateliidid, mis peavad selle sageduseriba esile tooma on võrreldes bassikõlariga imetillukesed. Eriti ei usu, et sealt midagi tuleb. On kellegil konkreetse komplektiga kogemusi? Valgusdage mind ka.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Logitech Z-2300
Collapse
X
-
Vs: Logitech Z-2300
No eks igaühe nõuded helitehnikale on erinevad, väikese diameetriga kõlar enamasti moonutab heli ja ei esita seda nii ehedana kui suurem.
Mõnda sarnast komplekti kuulates, on jäänud mulje, et need ongi ehitatud nii et bass üle taoks ja suurel helitugevusel annavad suht kahtlast heli.
Kui see omasuguste seas tasemel on siis miks mitte...
Comment
-
Nagu eelmistes postides mainitud, kvaliteet ei saa just kõige parem olema. Minuarust selline nagu need kõik arvutikõlarid on, omasin kunagi Z5500 ja isegi nendega ei olnud võimalik puhast heli kuulata. Woofer peeretab ja alla 30Hz eriti mängida ei tahtnud. Kumisev bass jne, isegi kui ekvalaiser peal. Muidu mängimiseks jne hea. Praeguseks ajaks soovitan mängimise jaoks 5.1 komplekti muretseda, säästab tulevikuks ja muud head.
Comment
-
Aga mis asi selle summa eest kõige parem/mõistlikum on? Ei pea silmas vaid arvutikõlareid, võib ka vabalt mõni suurem stereosüsteem olla.Ma ei soovitaks teile woofrit ega subwoofrit, nendega on endal ainult kurvad kogemused. Kui vähegi finantsi on, siis soetage endale supakas. Mul mängib supakas juba 3 aastat, seevastu lasin subwoofri nädalaga läbi ja woofer pidas 1 kuu.
Comment
-
Esmalt postitatud naksitrall pooltAga mis asi selle summa eest kõige parem/mõistlikum on? Ei pea silmas vaid arvutikõlareid, võib ka vabalt mõni suurem stereosüsteem olla.
Comment
-
S-90'd kaalusin muidugi kõigepealt. Aga eks nendega ole ka probleeme, korralikke isendeid odavama summa eest eriti liikumas pole näinud. 2000 eelarvega saakd siis korralikud kõlarid + veel võimendi?Ma ei soovitaks teile woofrit ega subwoofrit, nendega on endal ainult kurvad kogemused. Kui vähegi finantsi on, siis soetage endale supakas. Mul mängib supakas juba 3 aastat, seevastu lasin subwoofri nädalaga läbi ja woofer pidas 1 kuu.
Comment
-
Esmalt postitatud naksitrall pooltS-90'd kaalusin muidugi kõigepealt. Aga eks nendega ole ka probleeme, korralikke isendeid odavama summa eest eriti liikumas pole näinud. 2000 eelarvega saakd siis korralikud kõlarid + veel võimendi?
Aga mina isiklikult soovitan mõnda lihtlabast stereo komplekti, võimendi/ressi eelis on ka see, et kui hiljem raha juurde saad siis saad alati suuremad ja paremad kastid veel külge osta sinna jne. Arvutikõlareid vast niimodi lammutama ei hakka jne.
Comment
-
näiteks selline võim
ja sellised kõlarid
ja jääb raha üle ka parema helikaardi soetamiseks...
edit: või siit saaksid midagi võimsamat kokku, ntx estonia kõllid ja mõne vanakooli võimu-ressi:
viimati muutis kasutaja marley; 27 m 2009, 08:30.
Comment
Comment