Teade

Collapse
No announcement yet.

Vineer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vineer

Kas vineer on parem kasti materjal, kui saepuruplaat? Mina tahaks kasutada vineeri, mille paksus on 21 mm.

Tarkade meeste arvamust pead suts ootama aga mina arvan, et saepuruplaat on parem.
    Minu kodukas

Comment

Mina arvan et vineer on parem, kuigi MDF on kõige parem.

Comment

jah, vineer on parem kasti materjal

ja selle teema paneme varsti lukku ja kolime vanasse teemasse tagasi, kust kõik alguse sai, et oleks kõigile lihtsam
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tarkade meeste arvamust pead suts ootama aga mina arvan, et saepuruplaat on parem.
          Saepuruplaat on odavam kui vineer või MDF, kuid ka tibake pehmem - seega peab saepuruplaat paksem olema kui ntx vineer või MDF.

Mina arvan et vineer on parem, kuigi MDF on kõige parem.
          MDF paraku ei ole kõige parem materjal, vinner oma kihilise struktuuri ja puidukiu pärast on just jäigem. MDF on keskelt samamoodi püdel nagu saepuruplaatki, ehkki ta on jäigem kui saepuruplaat.

Lõppkokkuvõtteks võib öelda et kui mõistlikult teha, võib kasti teha ka saepuruplaadist mis on odavam kui vineerist või MDF-ist.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ehk siic kasti võid teha kõigist eelpool mainitud materjalidest!!!
            F&F

Comment

VINEER JA VEELKORD VINEER, vineer on vajeldamatult parim ja jäigim, taguge see omale pähe. ;D

Comment

taguge see omale pähe.
                Jah, ja siis näete mis võib juhtuda täiesti normaalsete inimestega... :
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kui pähe tagumiseks läheb siis pärast esimest paari matsu ei mäleta niikuinii enam midagi.olgu selleks siis vineer saepuru..vmiganes. ;D
                  Nali naljaks.Mina pooldan ka loomulikult vineeri.Kuna lisaks ülalmainitule peab ka niiskusele hästi vastu ja kruvid hoiavad paremini kinni..jne
                   tglt on kõige tähtsam asi mes seal häält teeb.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

hm .. aga kas nii ei saa head kasti kui panen vineeri peale ja saepuruplaadi kasti sisse ja panen tiba vatti ka ?

Comment

mida paksem sein, seda parem. kahekihilist kasti lihtsalt raskem koostada. eriti head kasti seinad tulevad veel siis, kui paned siseseina keraamilised põrandaplaadid
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mis eesmärgil need plaadid siis?Ei saa hästi aru.Liim vahele ja seina v?
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Loomulikult pooldan vineeri,kuid pähe tagumine on sellevõrr valusam!Hind muidugi korralikult soolasem, üldiselt 2 korda kallim kui saepuru, eriti kui teha ca 80L kast!!!

Comment

21 mm vineer sobib kasti tegemiseks nagu maasikas karu per*e Väga hea material. Enamus oma kaste teen kah 21mm vineerist. Soovitan soojalt
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Suured tänud teile

Comment

Working...
                              X