Sai siis maale tehtud paara aastat tagasi muusika kuulamis koht.Linnas ei saanud enam rahulikult kuulata.Et aga maal naabreid mitte segada siis mõtlesin teha korralik helisummutus.Sisse panin 20cm klaasvilla(lagi,seinad,põrand-põranda katteks 28 mm püssiplaat)-siis peale aurutõkke ja selle peale pilliroomatid.Tulemus tuli väga hea-ca 4 meetri pealt pole enam õues midagi kosta.Aga nüüd peale helisüsteemi väljavahetamist selgus ,et madalad sumbuvad ära sellise vati kuhja sees.Mida ette võtta-kas piisab ainult kõlari ümruses olevas seina katmisest mingi jäigema plaadiga-või tuleb ikkagi kõik uuesti üle teha.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Q:Kuidas parandada ruumi akustikat.?
Collapse
X
-
Vs: Q:Kuidas parandada ruumi akustikat.?
Aga millega mõõta.Rom käis ka kuulamas ja ütles sama.Siis on seal käinud ja oma arvamuse ütelnud muusik Lembit Himma.Tema soovitusel tõstsin kõlarid õue ja isega vabas õhus oli muutust kuulda-madalad tulid kohe kapist välja.Olen toas ka kõlareid ümber tõstnud aga see pole tulemust andnud.
Comment
-
Ühes Tehnika Maailma ehitus lisas oli pikk ja huvitav jutt,kuidas ehitada omale õiget kuulamistuba.Mis konstruktsioon,mis materjalid jne.Hetkel ma peast ei mäleta seda ajakirja numbrit,aga suure vajaduse korral otsin ma selle üles.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
Esmalt postitatud wigo pooltpeale helisüsteemi väljavahetamist selgus ,et madalad sumbuvad ära sellise vati kuhja sees
Kuigi, aru ma ei saanud, mis seal vabas õhus oli - see peaks ju sarnanema akustilisele kambrile mille oled konstrueerinud.
Comment
-
Esmalt postitatud wigo pooltRom käis ka kuulamas ja ütles sama.Siis on seal käinud ja oma arvamuse ütelnud muusik Lembit Himma.
Comment
Comment