Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes keriks filtri poole

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes keriks filtri poole

Tere mehed (ja naised),

Kellel on olemas poolide kerimise aparaat või viitsib käsitsi kerida mõned poolid sagedusfiltri otstarbeks andke mulle PS'i teada. Oleks tarvis 8 pooli kerida.

Vs: Kes keriks filtri poole

Miks sa ise ei keri?
    Kalkulaator
    Vastavalt traadi läbimõõdule saad traadi pikkused ja pooli mõõdud teada ju.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud YRO poolt
      Miks sa ise ei keri?
      Kalkulaator
      Vastavalt traadi läbimõõdule saad traadi pikkused ja pooli mõõdud teada ju.
      ma tean väga hästi, kuidas kerida aga see on nii tüütu töö. Ma mõtlesin äkki keegi tahab pisut taskuraha teenida või oma poolikerimis aparaadile tööd anda.

Comment

fos, kui soodsamalt teed, kui elfas soodusaja filtrid need siis oleks isegi huvitatud, vilgukivi ja keraamilisi kondesid on lademetes. Pabereid leiaks ka. aint pooli kerimisega oleks abi vaja
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Hehe, mees otsis kedagi, kes talle keriks, nüüd lugu nii, et hakkab ise teistele kerima.

Comment

andke materjalid näputööd võin teha küll.

Comment

Esmalt postitatud tahfka poolt
              Hehe, mees otsis kedagi, kes talle keriks, nüüd lugu nii, et hakkab ise teistele kerima.
              ma ka vaatan samamoodi, keegi sai postist valesti aru vist Tavaliselt olen lasknud sõbral kerida, kes praegu istub kupi jalaväe patis ja veel 7 kuud vms.

MK , ma eeldasin, et sellel kes poolide kerimisega tegeleb, on omal traat olemas, kuna jupi kaupa seda osta on väga kallis. Odavaks läheb siis, kui traati osta 20kg korraga . Siis õhksüdamikuga poolid kahe filtri jaoks (8-10tk) kuskil 200-300 krooni materjali kulu. Elfast elusees ei osta poole.

Comment

Working...
              X