Teade

Collapse
No announcement yet.

K:MP3 Salvesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: K:MP3 Salvesti

wtf

Comment

Aga seda Sa ju küsisid.
      Oleks võinud küsida - palju pleier voolu tarbib.
      Kuna sees AAA patarei ja see peab ka kestma, siis arvan, et mitte üle mõnesaja mA.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

lindistamisasendis peab patarei vastu ~3h, mahamängimis asendis tehase kirjade järgi 18h.

mõtlengi et mis takisti ma pean vahele panema kui mul on adapter mis annab välja 4.9v..

(4.9-1.5)v/0.25A=~13oom

Comment

Pane parem AA tüüpi akudega käima.
          Neil vähemalt 2x suurem mahtuvus.
          Seega saad 6h lindistusaega.
          Kui pikalt seal siis lindistada on vaja, et 3h väheks jääb?

Comment

6h olekski vaja

Comment

Esmalt postitatud morten poolt
              lindistamisasendis peab patarei vastu ~3h, mahamängimis asendis tehase kirjade järgi 18h.

mõtlengi et mis takisti ma pean vahele panema kui mul on adapter mis annab välja 4.9v..

(4.9-1.5)v/0.25A=~13oom
              Adapteri pinge määramisel ära vaata selle korpusel olevaid kirju, vaid mõõda testriga. Odavad isendid on ju stabiliseerimata ning annavad kirjas olevast pingest tükk maad kõrgemat pinget. Seega, kui kiri korpusel ütleb "4,9 V", siis ma ei imesta, kui sealt reaalis lausa 6-7 V pritsib.

Takisti asemel saab kasutada ka tavalisi aladusdioode. Üks diood võtab maha umbes 1-1,5 V, sa võta kasvõi tavalised vene dioodid D226, lao neid plussjuhtmesse jadamisi (katood ehk seibikujuline ots tarbija suunas) ja kontrolli testriga.

Comment

Working...
              X