Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage mp3-pleierit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage mp3-pleierit

Olen mööda poodide saite ringi kaevanud, aga ei oska sealt midagi valida, enamus tunduvad juba välimuse osas eemaletõukavad.
    Ehk siis soovitage pleierit mis:
    - oleks mõistlikus hinnaklassis (odavam kui iPod)
    - piisavalt suur, et oleks mugav nuppudega navigeerida
    - hea heliga
    - mängiks ka wav'i
    - korraliku softiga, mis on lihtne ja loogiline ilma hüper-super EQ-deta jms õudusdeta.
    - näeks ilus ja minimalistlik välja.

Ma tean, et see kõik viitab võibolla iPod'i poole aga uuriks esialgu muid võimalusi.

PS. otsisin ja siit sellist teemat ei leidnud.

Vs: Soovitage mp3-pleierit

sansa clip 2gb olen seda kasutand paar aastat igati pommi kindel pesu masinast mittu korda läbi käind jne hea väike tikku topsi suurune pole igast vidinaid kah.minaostsin ta 700 ei tea mis nüüd hindon vist kukkund ma arvan.

Comment

mõned ülevaated
      http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=45

Comment

Tänud, disaini poolest juba sinna kanti nagu ma lootsingi leida.
        Samas võib veel soovitusi jagada, veel kohe ostma ei torma.

Comment

Sansa clippi olen nüüd isegi kasutanud mõnda aega. Üllatavalt hea riistapuu on - kiidulaul ülevaadetes pole asjata. Helikvaliteet väga hea ilma ekvalaiserit kasutamata. Muidugi, komplektis olevad klapi nime kandvad asjandused tuleks kohe võimalikult kaugele ära visata. Firmware uuendusega hakkab ka flaci ja oggi seedima. Poehind on kahegigasel endiselt ca 650.- aga tuhande ringis pakutakse kaheksagigase mäluga.

Comment

Suured tänud, midagi sellist ma tahtsingi kuulda. Paistab, et peab selle clipi endale siis ära soetama. Klappidega probleeme pole, selle kadalipu ma olen läbinud ja endale head asjad leidnud (kusjuures odavad )

Comment

Seda mängijat müüakse vahepeal soodushindadega kah!
              Mina näiteks enda 2GB Clip'i sain Entrest ainult 499.- eest!

Comment

Sansa junn kunagi järeltulijale ostetud ja tundub, et toimib siiani hästi.
                Ise pikka aega õnnelik Creative Zen Micro'ga. Koos lühikese nööriga Philipsi klappidega ideaalne komplekt. Ega polegi mahti rohkem kuulata, kui lennuki või aiatraktoriga sõites

Comment

Kui tsuti suuremat soovid, siis Transcendi värske mudel MP860. Saadaval UK Amazonis näiteks.

Comment

Näiteks see: http://www.euronics.ee/25/section.as...ProductId/9927

- mõistlik hind
                    - piisavalt suur
                    - väga hea heliga
                    - mängib ka wav-i
                    - korraliku softiga, mis on lihtne ja loogiline (hüper-super EQ-d jms kasutad täpselt niipalju kui vajalikuks pead)
                    - näeb ilus ja minimalistlik välja
                    - erinevalt iPodist on standardkomplektis kuularid, mida ei taha kohe minema visata (välimuselt/omadustelt nende sarnased: http://www.euronics.ee/25/section.as...roductId/11072;minu subjektiivsel hinnangul paremad, kui näiteks Sennheiseri cx400)
                    - lisaks veel Bluetooth klapid (võid kasutada neid ka telefoni handsfree-na, hind eraldi 1K ringis)

B

Comment

Tee endale ka selgeks, kas rahuldud sisseehitatud akuga või on sulle mugavam kasutada eraldi akusid/patareisid.

Ise kasutan Grundig MPaxx 704 FM/2GB pleierit ja ei kurda. Mahutab piisavalt, odava patareiga või 600 mA/h akuga mängib piisavalt kaua, raadio on tundlik, ekvalaiserit tuleb näppida vaid saastaklappide kasutamise korral, arvutiga ühendub nagu tavaline mälupulk (ehk siis pole vaja arvutisse lisaprogramme installida), mängib ka wavi ja sisseehitatud diktofon kõlbab samuti kasutada.

Eks loe ülevaadet, mille ma kunagi HVsse tegin:

http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...379&highlight=

Comment

Cowon D2 ! parema heliga kui ipodid, aku peab 52h muusikat (2-3x kauem kui ipodidel), suht väike mõõtmetelt, touch screen display, mängib vabalt videosid, etc.
                        hind 8gb variandil 2k, playerile saab lisada ka mälukaarti.

endal 4gb variant juba mitu aastat ideaalselt töödanud.

Comment

Soovitan Sansa clip-i.
                          Aasta tagasi stocmannist 4Gb 650 krooni.
                          Klapid tuleks küll paremate vastu vahetada.

Comment

Working...
                          X