Teade

Collapse
No announcement yet.

s-30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ära paroki villa küll sinna toppima hakka.
    Soovitan sul seinad katta mahulise vatiiniga, muudab heli pehmemaks.
    Kinnitada soovitaksin sul seda kuuma liimiga. Võin niipalju öelda, et kinni võtab väga hästi.
    Mahulist vatiini müüakse Ehituse ABC vastas olevas kanga poes. (Kadaka teel) tüki hind oli vist 35kr.

Comment

Pva-ga seinad kokku ja mahuline vatiin peale. Ilusti jääb.
      kris@andmevoog.eu

Comment

Aga kas sellist tuuletõkkeplaadi sarnast asja ei võiks woofri seinte katmisel kasutada?
        Minu kodukas

Comment

Tuuletõkkplaat nüüd küll hea valik pole, ta liiga tihe heliisolatsiooni jaoks. Mahuline vatiin või õhme poroloon või tavaline vatt on parimad.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Pva-ga seinad kokku ja mahuline vatiin peale. Ilusti jääb.
            ja igaks juhuks võib mõned klambrid ka lasta sisse klambripüssiga
            F&F

Comment

ja igaks juhuks võib mõned klambrid ka lasta sisse klambripüssiga
              Ei pea vajalikuks. Üleüldse tähtsustataxe vatiini seinapanekut üle. Sellist asja, et torust hakkab välja lendama pole näind ma isegi kinnitamatta vatiini puhul ka kõige kõvema woofriga. Liimist piisab, ärakakkudes jäävad lausa tükid seina.
              kris@andmevoog.eu

Comment

hea liimiga jääb asi surmkindlalt kinni...näiteks vildi korral ise kasutan tavalist vaibaliimi...sigahästi kleebib
                Audiol on hing sees...
                NotAnotherDigg

Comment

Tuuletõkkplaat nüüd küll hea valik pole, ta liiga tihe heliisolatsiooni jaoks

Asi on selles, et ta pole "päris" tuuletõke. Ta on ikka "õhulisem" kui päris tuuletõke. Aga ega ta vist väga hea ole jah.
                  Minu kodukas

Comment

huvitav mix nendel kõllidel sellised praod on jäätud? krt, varesed lendavad sealt läbi ju! ;D

Comment

selline kyss veel et kas tikksaega võib saagida lakitud pinda??? kilde ei löö minema??? tahasaega lööb väikesed killud muidu minema saetud koha kõrvalt...
                      Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Kilde lööb ta igatahes minema. Sellest sul pääsu pole
                        kris@andmevoog.eu

Comment

aga ma lasen selle puidu töökojas ja seal lastakse mingi kiirsaega ja kas siis ka väga palju minema lendab?

Comment

Olenevalt lakist - kui tegu on mingi polüesterlakiga, nagu need Vene aja telekad ja kõlarikastid olid kaetud, siis võid surmkindel olla, et üks jura sealt järgi jääb - kui aga on mingi pehmem, ntx vesialuseline või siis nitrolakk(mis on ka veel üsnagi pehme) lendab vähem - kõik oleneb ka sellest mis pidi puitu saetakse. Paadilakid on jällegi tugevamad, need ilmselt killustavad samuti.

Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

mul on see vene lakk mis tõmmati veneajal kõllidele ymber... aga siis nagu peaxin sinnna ikka katte ymber panema jah??!!! aga kus ma saaxin seda ja mis sinna sobix??? ma ise elan Türil...

Comment

ja veel yx kyssa... et kui ma selle( 2x s-30-st kastis) autosse maki taha(4x40w) niisama järgi topin ilma et ma mingit võimu panen kas toidab ära??? ja kas midagi läbi ei löö`??? minu ajuga ei tohix lüüa ju!?!?

Comment

Working...
                                X