Teade

Collapse
No announcement yet.

s-30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ja veel yx kyssa... et kui ma selle( 2x s-30-st kastis) autosse maki taha(4x40w) niisama järgi topin ilma et ma mingit võimu panen kas toidab ära ??? ja kas midagi läbi ei löö` ??? minu ajuga ei tohix lüüa ju! ???

Läbi nüüd küll lüüa ei tohiks. Ära peaks kah vist toitma.
    Minu kodukas

Comment

kas selline variant on ka mõistlik kui kasutada supakat kus sees on valjukad vasaku ja parema kanali jaoks et ei peaks kasutama eraldi võimu vaid saab kasutada otse maki tagant 2xmisiganes võimsust valjukaid akustiliselt lahti sidestamatta?

Comment

Autosse ei soovitaks s-30 toppida.Lihtsalt jääb vaikseks, aga noh häält ju teeb.Tundlikkus on lihtsalt niivõrd väike. :-/
        muusika on kuulamiseks

Comment

no.. s30 autosse käib küll,aga tundlikus jah nii väike.. ja see rohkem toa kõlar.. s.t. bassikale ei meeldi eriti niiske õhk..

Comment

ma ei tea aga mul yhel sõbral on Mitsubishi Coltis 2x s30-sed eraldi kastides ja mytsub ikka hästi... noh salong on ka nagu avatud... aga minu auto on sedaan... aga mida pidi muidu olex see parem panna sinna?? kas kõllid salongi poole või teistpii???
            Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Need kõllid mis mina teginhttp://www.hot.ee/suppa/torn4.jpg,neid sai proovitud 2x80w võimu taga ja võim jäi lahjaks,sest neil valjukatel tundlikus aint 84dB

Comment

sõbral mängisid s30 free airina taga.Niikaua kui ta mingeid odavaid roadstari päkke proovis.S30 jah kasti aga see tekitab juba palju probleeme.Mõttekam ikka auto kõllid muretseda.Universaal/luukpäras samas täiesti mõeldav .
                muusika on kuulamiseks

Comment

nojah... ex ma vaatan kui valmis saan siis saab edasi vaadata praegu alles asi poolik!!!

Comment

nii sain kell 22:45 kasti kokku ja testitud ka... andis päris hästi... aga see nagu proovi kast!!! lihtsalt kruvidega kokku... et nagu homme lahti uuesti ja liim ja silikoon vahele ja inverterid külge...
                    Aga selline kyss et kas peab neid liime ja silikooni sinna toppima??? mul mütsub ta ikka päris hästi juba... ja invertereid ka kyljes pole... nii et ma arvan et nagu neid ju polegi vaja!!! või on??? kas see muudab ka nagu heli siis??? olex hea kui abix olexite sest siis ma ei peagi võib-olla lahti uuesti keerama...

Comment

oi-oi Päris kindlasti muudab
                      Muidugi kui on õiged mõõtmed.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

kui inveterit ei pane,sis tekib sageduskarakterisse küngas.. no mingile basshead'ile võib sobida selline sageduskara,aga kvaliteetne asi nii pole..

Comment

ahah... siis võtan kasti lahti ja hakkan liimima!!!

Comment

nagu asi koos ja mütsub ikka nende 30-neste kohta väga hästi...ma panin vatiini ka sisse ja läx veel paremax ja nyyd hakkan seda katma ka... aga enne teen arvatavasti paar pilti ka...

Comment

paar pilti ka enne kui katet hakkan panema

http://www.hot.ee/m2tt/

Comment

kiitussõnad minu poolt! värv või sis mingi kate peale ja täitsa norm asi sis sul.. igaljuhul parem neist arvuti super-supikatest!

Comment

Working...
                                X