Teade

Collapse
No announcement yet.

s-30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-30

ma usun et seda on juba kysitud jms aga kas keegi aitax ikkagi sest ma pole nedest veel aru saanud... plaanis olex siis panna kaks 2 s-30-st yhte kasti... aga ei tea mõõtmeid... Bassbox pro andis sellised mõõdud...(554mm,342mm,211mm)... ja kast on nagu "vent" ma ei tea kas mul small thiele parameetrid ka õiged aga kas keegi saax õiged anda... ma pole enna supakat teinud ja tekkis võimalus... aga äkki keegi viitsib arvutada kasti mõõtmed ja kirja panna... ette tänades!!!
    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

mõõtmeid ma päris ei tea aga keego on teinud sellise asjanduse valmis
    http://www.hot.ee/suppa/torn1.jpg
    http://www.hot.ee/suppa/torn2.jpg
    http://www.hot.ee/suppa/torn3.jpg
    http://www.hot.ee/suppa/torn4.jpg

Comment

nojah... aga ma tahax ikkagi mõõtmeid...

Comment

ju need mõõdud õiged ole, loe bassboxi help läbi, kui miskit kahtlast paistab

soovitan mõelda sellise disaini peale ka, ise olen rahul
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

aga mida tähendab "internal volume"? ma lugesin kuskilt teema alt et yx vennike tahab veel kahte s-30 panna yhte kasti ja talle pandi mingi mahux 25L.. aga see internal on mul 40, ..... L... see siis mingi (Vb)... aga kui ma selle arvu ära muudan siis lähevad arvud hoopis väiksemax(473,292,180)

Comment

siin on õige koht HELP lahti võtta ja lugeda, mis mida tähendab
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

aga see et kas ma võin 2 vent toru panna mõõtmetega(4cm diameeter ja 18cm pikkus) kui on muidu yhes teemas kirjas etyx toru ja alla paremasse nurka... kas see loeb muidu kuhu ma selle(need) turud panen...???

Comment

Kui kasutad kahte s-30 elementi ja ühte 4cm siseläbimõõduga toru hakkab see surmkindlalt sul vilistama. Kahele tuleb kaks 4cm toru panna.
                kris@andmevoog.eu

Comment

et siis nagu võib nii panna: 2 venti ja 4cm diameeter ja 18cm mõlemad pikad??? aga mis mõttes vilistama??? otseses mõttes hakkabki kohe vilet tulema???

Comment

Pane kaks tükki jah.

Eesti hümni nimelt hakkab vilistama.
                    kris@andmevoog.eu

Comment

ok.. kui nii sobib siis hakkan paari päeva pärast ehitama... aga veel yx kyssa et kas sellist materjali võib kasutada nagu oli veneajal mööbel, sellised kapid heledat värvi puit... ja kas ta yle lakitud võib olla??? paksus muidu 2cm... on ka matt pinda saata ja yle lakitud... kumba soovitate!!!???
                      ja kas see loeb kuhu ma vendi torud panen? kas alla paremasse nurka või keskele... ise tahax keskele panna!!!

Comment

Ma usun, et m6ne saepuruüplaadist kapijuraka ikka leiad. Sellest k6lbab teha kyll
                        kris@andmevoog.eu

Comment

nojah siis hakkan tegema... kui valmis siis panen võib-olla isegi mõne pildi... aga mingit välimust ei hakka tagaajama kyll alguses kui just muidugi hästi välja supakas ei tule(siis panen kyll midagi head ikka peale)!!!

Comment

Loodame parimat
                            kris@andmevoog.eu

Comment

aga see et kas midagi sisse ka panna võix? muudab see midagi? ja kui jah siis mida(mis olex hea ja odav: Paroc vill äkki?) ja kuidas see sinna ilusti kinni toppida... kuidas liimi tulex panna???

Comment

Working...
                              X