Teade

Collapse
No announcement yet.

s-30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ok. Suured tänud, et üle seletasid.
    Minu kodukas

Comment

Need on mõõdud kasti välimiselt küljelt eks? Ja vendid 2 4cm diameetriga 18cm pikkust?
      2-4cm diameetris tingida on ikka päris palju.Koos vendi läbimõõdu muutumisega peaks ju ka pikus muutuma.
      muusika on kuulamiseks

Comment

2-4cm diameetris tingida on ikka päris palju.Koos vendi läbimõõdu muutumisega peaks ju ka pikus muutuma.

Said vist natsa valesti aru. Panen kaks 4cm-se diameetriga 18cm pikkust venti .
        Minu kodukas

Comment

nii mul ta juba on!!!
          Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

aa.Siis küll.Kole pikaks venivad sul ned vendid.liiga pikk vent tekitab moonutusi :-/Täpsei numbreid ma muidugi peast ei tea, aga kui paned ühe 4 cm siis saab pikkust kõvsti vähendada.vilistama ei tohiks hakata kuna vanemal s30 on 3,4cm
            muusika on kuulamiseks

Comment

nojah.. aga loe algusest seal on kirjas ju... et võib hakata vilistama.... aga noh ma ei tea mul töötab hästi igatahes... aga kas sa nagu enda tehtud kõllides saad pilte näidata???

Comment

Oota mis sagedusele kast on häälsetatud?Kui liiga madalale häälestad siis võib tõesti vilistama hakata.50mm toru igaljuhul kindel variant.
                muusika on kuulamiseks

Comment

ma ei kujuta ette mis sagedusele...

Comment

oi kurat.Sa kasutad ju kahte valjukat ühes kastis.sry et segadusse ajasin.Loen korralikult teema läbi.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

pole hullu et sassi ajasid... iga inimene teeb vigu!!! aga noh kui midagi head öelda on siis ütle kohe julgesti sest ma alles algaja ja mõtted ja praktiline pool tuleb kasux ära...

Comment

oi vanapagan.Sa kasutad ju kahte valjukat ühes kastis.sry et segadusse ajasin.Loen korralikult teema läbi.

Pole hullu. Ikka juhtub Jah näe, m2tt jõudis kiiremini.
                        Minu kodukas

Comment

Working...
                        X