Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Kes vähegi Tartus käinud, see vast Atlantisesse ka juhtunud ja tahaks teada mida teie sellest arvate mis sealt kõlaritest välja tuleb? Pattaya, maasika ja CT kohta arvustused /võrdlused on samuti teretulnud.
    Vabandan diskrimineerimise pärast aga tallinna klubidesse ma ise kahjuks ei satu

Vs: kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

seda tean aind ,et atlantises on 1kw woofer
    mis seal viga on kui mingi maru algaja pole siis pole hullu ju .

Comment

Paistab, et üks Tartu helimees tahab kiidusõnu kuulda. Siiski oma kuue aasta sealse eksistentsi jooksul ei sattunud nimetatud klubidesse. Kui CT all mõistetakse Club Tallinnat, siis seal sai kuldaegadel käidud ja lausa üle nädala. Heli poolest ei olnud virisemist, kuni lõputõmblusteni, kus helimees tundus purjus olevat ja publiku moodustas mörisev biomass.
      Need meenutused muidugi viie aasta tagused...

Comment

Olete asjast valesti aru saanud....mina ei tea helikvaliteedist mitte midagi ja et sellest kuidagigi aimu saada tahaks kuulda arvamust selle kohta mida ise kuulnud olen.

Veel huvitab see, kuidas klubides helisüsteem lahendatud on aga seda ei tea meile vist keegi rääkida.... Kuna ma tõesti midagi ei tea siis huvitabki kuidas selline heli saavutatud on...et mis number selle "X" asemel võib olla X.1 süsteemis, kui palju võimsust jne.

Comment

Rämps, kuni pole tõestatud teisiti.

Ainukesed "suured ruumid" kus on olnud kvaliteetne heli: Sõpruse kinosaal, Kraftwerki kontsert ja ...üks koht mida ma ei kiida sest ennast kiita ei sobi.
          Von Krahl saab ka plusspunkte.

Klubid on ropud kohad, Bonnie ja Clydes olin olude sunnil 5 minutit ja tekkis küsimus, kas helimees elab vabal ajal auto pagassis ?..

Mis on klubis/kontserdil hea heli saladus - mina pakun et suur dünaamikavaru, lühike signaaliahel ja kvaliteetsed võimendid. Igatsorti protsessorid, eriti kompressor, on kuradist ja ekvalaiserit tohib kasutada ainult koos profi helimehega.

Comment

Ikka üritatakse meil Eestis kokku hoida ja koonerdada kohati, sellest tulenevalt pingutatakse ja pigistatakse mikro süsteemist maksimum ja tulemuseks on kriiskav kõrgsagedus, mis lämmatab ja hajutab ületaguvat ja moonutusterohket bassi. Vokaalist ja kesksagedusest rääkimatta.

Teine asi mis häirib kohati, on saali enda akustika , st tekib ruttu resonants ja meeletu kumin, mis ei ole meeldiv.

http://www.youtube.com/watch?v=zeuRN1B5T5w vaadake videot ja te mõistate, milline võiks olla korralik helisüsteem.

Comment

tuleb meelde üks sellise koha külastus: konkurentsitult parim heli
              oli peldikus, kus üks lairiba laes (-;

selliste elukatega http://www.behringer.de/EN/Products/DEQ2496.aspx
              saaks olukorda parandada küll, aga peokohtade helisüsteemid ei oma
              ilmselt piisavat võimsusvaru, nagu ka karu pakkus:
              nende saalide akustika on nii ..., et korrektsiooniks kulub üle +-15 dB.

ehk siis 100 W nominaali juures peaks võimendi olema ca 3000 W.
              ja kõlarid ka vastava võimsustaluvusega. elik peokohtade "loodusseadused"
              ei luba korralikku heli saada (-;

Comment

arusaadav, kui selline heli on crapp siis mina pean seda crappi enda nädalavahetuse läbudeks piisavalt kvaliteetseks ja edasi jääb üle vaid ümber convertida vajalik võimsuse vajadus suurest klubisaalist mu 30 ruutmeetrisesse tuppa (Oleks se vaid nii lihtne) Oskab keegi umbeski pakkuda mida ma vajan et sama tunnet saavutada ? ärge pakkuge et 8 hotshotti ja 3 rummikoksi või mohhiitot.

Comment

Korruta oma joogi kogus 3-ga ja lisa suvaline mp3-me mägiv telefon ja ongi olemas

Comment

Esmalt postitatud rixvill poolt
                    Korruta oma joogi kogus 3-ga ja lisa suvaline mp3-me mägiv telefon ja ongi olemas
                    Parim, mis olla saab,lühike konkreetne ja täpne! Vene ajal olid popid ja menukad need kohad, kus mängisid 4-6 liikmelised seltskonnad ja nagu mp-3 -ed. Lugusi tuli nagu külluse sarvest, ainult, et ehedast allikast. Paaril korral on ka tänapäeval olnud võimalus, istuda kohas, kus muusikat teevad elusad olendid ja pole põhjust virisemiseks.Ühel korral olen ka ühe Tartu tuntud ööklubi ukse enda järel kinnitõmmanud, sest ausõna, isegi joogise peaga ei kannatanud seda jama välja. Ei olnud vähese joogi viga. Kurat, ma ei pea oma raha eest taluma seda jama, mida seal muusikaks nimtatakse ja seda just kvaliteedi osas. Lugude valik oli normaalne, nii, et kvaliteedist pole mõtet jahuda, seda lihtsalt pole!
                    viimati muutis kasutaja humax; 24 m 2009, 13:59.

Comment

Noh ga jutud ju sellised et atlantises väga hea see asi Tiit Teraski poolt projekteeritud ju.
                      Ise olen kõik tuntud klubid tartus läbi käinud (atlantis, clubtallinn, maasikas, pattaya, illusion). Eriti halb on asi illusion'is see on lihtsalt masendav kuigi selle kohta ka jutud käsid et kui metsikud summasid sinna alla pandi et tartu kõige parem ja nii edasi aga tegelt on kõige halvem.
                      Algul kui Clubtallin normaalne oli siis oli seal tõesi peo alul võimalik viibida.

Comment

no see on ju lihtne: võta see http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...and-microphone

heliallikaks sobib hästi suvalise arvuti integreeritud helikaart (mitte mingil juhul kvaliteetsem!), allikaks mp3, läbi softiekvalaiseri. kõrged ja madalad maksimaalselt peale, keskmised maksimaalselt maha. arvutist mikserisse vali samast elfast võimalikult pikk (15 m vähemalt) ja odav juhe.

alternatiivseks heliallikaks võib olla ka raadio (mitte viker- ega klassikaraadio) või siis netiraadio.

helivaljus nii, et clip-indikaatorid võimendil pidevalt pisut vilguksid ning naabrite seinale-laele-ukselekloppimist kuulda poleks. kõik on adekvaatselt teostatud, kui mingi aja möödudes ööpimedusest sinist vilkumist paistma
                        hakkab ja mundris mehed ukse taha tulevad. (-;

foorumikaaslased ehk täiendavad, kui miskit unustasin.

Esmalt postitatud jeff01 poolt
                        arusaadav, kui selline heli on crapp siis mina pean seda crappi enda nädalavahetuse läbudeks piisavalt kvaliteetseks ja edasi jääb üle vaid ümber convertida vajalik võimsuse vajadus suurest klubisaalist mu 30 ruutmeetrisesse tuppa (Oleks se vaid nii lihtne) Oskab keegi umbeski pakkuda mida ma vajan et sama tunnet saavutada ? ärge pakkuge et 8 hotshotti ja 3 rummikoksi või mohhiitot.

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt
                          Olete asjast valesti aru saanud....mina ei tea helikvaliteedist mitte midagi ja et sellest kuidagigi aimu saada tahaks kuulda arvamust selle kohta mida ise kuulnud olen.

Veel huvitab see, kuidas klubides helisüsteem lahendatud on aga seda ei tea meile vist keegi rääkida.... Kuna ma tõesti midagi ei tea siis huvitabki kuidas selline heli saavutatud on...et mis number selle "X" asemel võib olla X.1 süsteemis, kui palju võimsust jne.

Kui tõesti kvaliteedist midagi ei tea siis on võimatu mingit asjalikku nõuannet arendada. Selle asja, pead enesele selgeks tegema ja Sina ise. Samas kui huvitab kuidas on see solgimajandus, halva akustika tasemel lahendatud on siis ei oma ju mingit tähtsust, kuidas need müramasind tööle rakendada.30 ruuduses toas pole ju mingit probleemi. Suvaliselt mingid kastid, sama võimuga, supakas sinna otsa, mp-3 mängima ja olemas! Mõne aja pärast lahendad konflikti naabritega ja õnne ja rõõmu kui palju! Kui just elamine üksikus kohas näit. metsas pole. Aitab 100W per. kanal küll! Mis teemat me siin ikka arendame, asi on väga lihtne ja nii kaua, kui tuleb juttu kvaliteedist, siis enam pole lihtne.

Lisaks: Kõik oleneb arusaamisest ja otstarbekusest. Kui lantise kõrval seisaks klubi, kus on tipptasemel kvaliteene heli ja kvaliteetne servis, siis varsti oleks üks klubi, nagu kirik esmaspäeva hommikul ja teise ukse taga järjekord. Kui aga valikut pole siis läheb kõik kaubaks ja seda paratamatult. Pole ükski projekteerija jumal ja kõik oleneb sellest, millise eesmärgi peremees annab ja mida peremees eesmärgiks seab ja otstarbekaks peab. Asja paneb paika suurel määral raha ja turg! Kindlasti on sellites kohtades mõtekam müüa driki, kui head heli ja kas see peabki olema tipptasemel. Siin on mõtlemist piisavalt ja mitmel teemal. Kokkuvõtteks ütleks, et nii ja naa võib asja lahendada ja piisavalt kaua seda teemat lahata.

Edu ja teravat meelt kõigile, kes heast lugu peavad!
                          viimati muutis kasutaja humax; 24 m 2009, 15:15.

Comment

üks võimalustest kodustes tingimustes suht suurt helirõhku ja ülekoormustaluvust saavutada on ehk line-array.
                            täitsa arvestatav lahendus live-esinemiste sarnast saundi saamiseks.

siit ka üks päris korralikult dokumenteeritud projekt, millel lisaks ka
                            asjakohaseid linke.

Audio Spectrum Analyzer Software and Loudspeaker Design Software. Purchase TrueRTA, WinSpeakerz and Introduction to Loudspeaker Design.

Comment

Tänan teie arvamuse eest. Olen nüüd veidigi teadlikum ja et end asjaga veelrohkem kurssi viia, siis ilmselt alustan ühe projekti asemel kahega ja saan pärast võrrelda. Siiski pean ette võtma sellise triki, et ilma korraliku krundita klubisse marsin ja proovin siis muusikat hinnata.
                              Naabreid ma ei karda, oma maja, oma luba, teen mis tahan, lähim naaber 300m. ja seinapaksus majal liialdamata pool meetrit. mulle ei meeldi illuka sound, mulle tundub maasika sound iga kord erinev, pattayat pole nagu meelde jätnud aga ei meenu et oleks paha hakanud aga ma jäin tõesti rahule ATI heliga....kui kohutav. Häbenen.
                              Tänan ja minu jaoks on teema ammendunud nii, et kui selline prügikastiteema foorumi mainet alla toob siis palun väga, laske sõrmedel käia.

EDIT: Autos justkui saan tegelikult aru mis nuppu vaja keerata või kui miski kokku ei sobi (Tegelikult olen vaid paaris autos istunud kus sobib pilt kokku) aga toas kuidagi tume maa igatepidi on ühe nurga alt 1 ja teise nurga alt teine. MP3 kvaliteedist rääkimata youtubest pole mulle kah vaja rääkida aga jah, poolele kõrvale on vist küll elevant peale astunud.
                              viimati muutis kasutaja jeff01; 24 m 2009, 19:30.

Comment

Working...
                              X