Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

atis peaks olema kuueribaline helisüsteem. minuarust jube kõle heli bass on ka mööda.

illukas on enamvähem normaalne . kõrgeid võiks juures olla

folded horn woofrikastiga on ruum ühtlaselt bassiga täiedtud ja pole enam seda effekti et heli oleks iga nurga alt erinev..

Comment

Esmalt postitatud morten poolt
      atis peaks olema kuueribaline helisüsteem. minuarust jube kõle heli bass on ka mööda.

illukas on enamvähem normaalne . kõrgeid võiks juures olla

folded horn woofrikastiga on ruum ühtlaselt bassiga täiedtud ja pole enam seda effekti et heli oleks iga nurga alt erinev..
      illukas muide vapsee kaja igal pool ka tantsuplatsil, bassikad moonutavad nii et jube, kust otsast ta siis enamvähem normaalne on. Kõrgete probleem on kõige väiksem minuarust, sest klubides jääb vokaal ikka igalpool alla igasugust arvestust pole võimalik laulusõnadest üldse aru saada. Ja jälle illusion kõige masendavam selle koha pealt.
      Oleks elementaarsed asjad korras siis ehk viistiks klubides veel aega veeta, kuna see aga puht füüsiliselt on juba võimatu siis ei taha (nii ajudele hakkab see asi et väsitab jubedalt ära).

Comment

Ei oska tartu klubide kohta eriti midagi nagu öelda, kuid sain mõned kuud tagasi pärnus üsna jubeda elamuse. Nimelt sai käidud Kuursaalis ja sealne helikvaliteet oli lausa masendav. Bass tümises nii mis hirmus, kõrged röökisid aga keskmised olid kadunud. Mitte midagi aru ei saanud mida rääkis diskor või millised olid laulusõnad. Masendav. Teistkorda tagasi igatahes selline koht küll ei kutsu.

Comment

ok vb on asi selles et ma käin illukas aint sin city`l

Comment

Minu arvates on tartu klubides kõige parem kvaliteet Club Ilusion.

Comment

tartus on athena keskuses väga korralik helisüsteem ...minuarust

Comment

ise tuleb teha hea heliga üritusi muud üle ei jää

Comment

Rokiklubis on hea saund kui ise nii kõva bänd oled et lased keerata nii et ei kisa ja ei bassita üle kõigest. Tränasaalides üldjuhul kedagi ei huvitagi mis see saund on, peaasi et viina on, täis naisi keda kosida ja röögatu bass mis tambib pärast neli päeva veel peas. Roki saundi (metal) on hulka keerulisem keerata IMHO, lisaks sellel tahavad veel mehed laval kah monitorist ok saundi ja palju rohkem jamamist.
                  Condemn the hive.

Comment

sin city ftw
                    ise ka ainult selle ürituse raames illusiooni sattunud ja vähemalt siis küll suht fine saund olnud seal!

Comment

Mulle on jäänud mulje, et heli kvaliteet klubides jääb siiski helimehe ja esitatava materjali kvaliteedi taha. Milleks keerata volüüm,bass ja kõrged viimase piirini? Ka kajavates ruumides saab talutavalt tümakat teha....mul sõber demonstreeris Viljandi Kultuurimajas, kui ta seal kunagi mõndaaega töötas. Tuli just basse hõrendada ja ruumis võimenduvaid sagedusi vähendada ning kasutada originaal cd-id....kõike oli kuulda. Parem oleks siiski ruum mis ei kajaks.
                      Üldiselt hindan klubide tümakat kehvaks, olgu rokk või pop.
                      Aga mida väiksem klubi seda parem asi on...isegi väga hea on olnud.

Comment

Tallinnas Levikas on küllaltki ohtralt kõlareid suht väikese koha kohta, pole küll kunagi kuulnud et sealt üle 50db tuleks aga ressurssi oleks.

Kõige jubedam on olukord Nimeta baaris, kus 3m2 peale mahub klassitäis noori, kes hõõruvad kuidas saavad mikrokõlarite saatel ..

Samas hea mulje on jätnud Valli baar, kus ikka võib kuulda ja näha live esitusi ja kuulata unpluged soundi.

st Patrickus jäid silma Peavey akustika.........

Comment

Suht üks porr kõik...
                          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Aga äkki on siin mõni, kes oskab anda hinnangut Zavoodi heli kohta? Seal ju on mõnigi kord öösiti antud nii, et aknad klirisevad ja omi mõtteidki ei kuule. Minu arvates liialdatakse seal mingite kõrgemate sagedustega, mis kõvasti mängides kisavad nii, et pea hakkab tõemeeli valutama. Bass on õnneks üsna normaalne, ei kumise, ei müdise mudaselt, on samas siiski kehaga tunda jne, detailid on helis ka siis eristatavad, kui voluum on kõvaks keeratud. Muusikavalik on seal väga mitmekesine, ainult et mõnikord pole heliallikad just adekvaatsed - olen näinud lausa võimu külge ühendatud läpakat, kustkaudu juutuubi videode mussi saali edastati

Atlantises olen korra elus käinud - liiga valjult mängitakse seal muusikat. Omal ajal Tallinna klubis oli aga igati mõnus, ei liialdatud eriti millegagi, isegi helivaljus oli igati talutav.

Aga jubedaim kogemus oli aastaid tagasi ühel Freedom Parade järelpeol, mis toimus toona TÜ spordihallis Ujula tänaval. Läksin sinna seetõttu, et olin pääsme võitnud. Täielik peldik oli, ma ütlen! Sõna otseses mõttes ainult metsik prõmmimine, muud saundid ennast praktiliselt ei näidanudki. Igatahes kõrvad pinisesid veel 2 päeva takkajärgi.
                            Oli juhus viibida aastaid tagasi ka mingil Sõbra majas toimunud reivil. Ülemine saal oli peldik, kah ainult prõmmimine oli kuulda, sestap viibisingi rohkem alumisel korrusel, kus helikvaliteet oli päris mõnus.

Muide, vahepeal, kui Freedom Parade oli pagendatud Näitustehalli, siis ilmnes päris huvitav efekt. Nimelt see madal prõmmimine, mis läbi seinte välja kostus, levis ilusasti üle linna, lausa Mõisavahe kandis oli seda kuulda.

Comment

Pole veel ühtegi klubi/pubi/olengukoha helisüsteemi, mis mulle meeldiks. Alati on kas kõrgeid palju või madalaid palju või üleüldine ajuk**p. Zavood meenutab Levika ja Vallika ühendit, oleneb muidugi õhtust ja kasutatavast muusikast. Atlantis on teada paras pommiurgas, bassiotsa ple ollagi ja seegi kahtlaselt neerudele käiv teema. CT helisüsteem oli algusaegadel suht norm, seal ühe korra helipilti näppinud/katsetanud. Nüüd hakkab ka sinna Atlantise pommitamise manu minema. Keldri süsteemile ma hinnangut anda ei oska, liiga suur ruum õigeks hindamiseks.

Tallinna pubidest/klubidest/olengukohtadest kõige hullem on Levikas. Suured lavamonitorid aknalauale tõstetud ja seda tavalise korteritoa ruumis üle võimendada: seedimatu kompott. Nimetas on suht rahulik, aga jõuetu. Pepu hõõrutamiseks kärab küll aga see tantsuala ei kõlba kuhugi. Hollikas on sarnane atlantisega, kuid võimsam... Vallis ei lugenud peale 3 millimallikat enam suht midagi Patricutes on põhiasjalikult "teleka" vaatamise helisüsteem, kvaliteetne ja hea, mõnus chillida. Ülejäänud lounged: Chicago, Clazz, Krahl jms kohad hiilgavad rohkem laivikatega. Überblingenisse ja Angelisse pole veel õnneks sattunud. JA sealt edasi on peaasjalikult vist ÜHE helitehniku tehtud süsteemid, sest mulle tundusid mõned äravahetamiseni sarnase karakteristikuga, nt Marati ja Rocki helisüsteemi kõlas sarnaselt....

Kahjuks rohkem ei oska midagi anda, sest tihe graafik ja kool ei võimalda rohkemates kohtades käia. (ja ausalt öeldes, peale atlantist ei tahtnud ka enam, rohkem seltskondlikus mõttes käin)
                              Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Zavoodis iseenesest mingit PA'd ju pole :0)
                                vist 2x300 kaheribased seina peal ja mingi pisike võim thats it.

Illuka probleem on woofrite paigutus (löövad rõdude alla). midagi mõistlikku seal eriti ei tekita. Ateena sai minu teada just upgrade, sellega pole ise töötanud, aga saal on O.K. ja ka vanaga sai väga hea tulemuse.

Sadamateater on ruumina väga meeldinud, seal saab viitsimise korral väga OK tulemuse, samamoodi on pisikestest kohtadest tsikliklubi päris seff.

Heavenis on kah võimalik täiesti OK tulemus saada, samas kohapealsed võimud, well, ei "kommentaari" (suht väsinud pisikesed Carlspro'd).

pisikeses ruumis on otsemängiv woofer alati parem. ruupor vajab vaba ruumi, lühikeses saalis ta normaalselt tööle ei hakka.

Comment

Working...
                                X