Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Esmalt postitatud raxz poolt Vaata postitust
    Siiski siiski on protsessingus kasutusel 2 BSSi kontrollerit, mõlemal 2 sisse ja 6 välja. Igal väljundil eraldi limitterid, eq jne...
    Prosesid vöib ju 2 tk olla, aga nagu isegi ütlesid, korraga mölemat ei kasutata. Ning kui seal monot ei mängitata, siis 2-sisse-6-välja prosega saab tekitada just kolm riba, pluss passiivne filter keskmiste ja körgete vahel. Küsimus on hoopis, miks peab seal olema kaks täiesti erinevat tüüpi bassikat, mis mängivad enam-vähem täpselt sama riba? Seda enam, et W8S on spetsiaalselt W8-ga kokku sobitatud ja sisaldab endas 15" ruuporit, mis kombinatsioonis mingite suvaliste 18" otsemängivatega (mitte nendega, mis W8S endas sisaldab lisaks 15"-le) töotab väga huvitavaid faasinähtusi. Isiklikult viskaks need topelt-18" minema ja hangiks veel 4...6 W8S-i juurde

Mis puutub 18" pappidesse, siis mina ei tea ühtki sihukest mille RMS oleks 2,6 kW, 600...800 W on tavaline, möned "eksootilisemad" söövad ka kW, ning teades, et tootjad armastavad lisaks RMS-le anda ka programmi (2x RMS) ja peak (4x RMS) vöimsusi, siis oletan, et karbi peale oli just see viimane kirjutatud
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Korraga kasutatakse mõlemat (kus ma vastupidist mainisin?). Üks prose vasaku ja teine parema kanali jaoks. Nagu alati ka suurtel kontserditel ja mujal kõik arvestatavad tegijad teevad. Kokku on 5 aktiivset riba mõlemal kanalil ning 2 riba on nende W8te sees jagatud.
      Need 18" mängivad veel madalamale, kui W8S. Mina neid asju täpselt ei tea, aga ööklubides on alati vaja kõige madalamat nö sub-bassi ning just sellega need supparid tegelevadki. Selle arvelt saab ka W8Side elemente säästa.
      Supparites on siiski 18lw1400 elemendid (kuskilt oli valesti meelde jäänud see 2,6 number). Kokku 8tk. Mängivad kuskil 20-60Hz vahemikus. Cross peaks alt olema 27Hz, aga madala järguga. Seega läheb 27st madalamale ka.

Comment

Protsessoritel on kumbki sisend erineva konfiga. DJ on ühes sisendis ning kui bänd tuleb, pistab oma otsa teisse sisendisse ja on heli veidi teistmoodi sätitud. Pisikesed erinevused ikka laivil ja CD plaadil. Laivi ajal näiteks tagatsooni kastid ei mängi.
        Vot siit saingi aru nii, et kasutusel korraga vaid 1 prose (ei ole ka nende digiprosedega nii tuttav, analoog igavesti minu jaoks ). Aga kui kummalgil kanalil on oma prose, siis on köik loogiline - niisiis, 18LW-d on ca 27...60 Hz (20-st vöid und näha PA puhul, keegi ei hakka seda taga ajama liiga palju energiat ja kastiruumala vötab see), W8S 6...120 (60 pealt nede löikamine on IMO veidi raiskamine, anoh, if it works for them....), 120...750 W8 madalkesk, 750...20000 W8 kesk-körge koos passiivfiltriga... saan 5 riba... vöi on W8S veel omakorda kuidagi jaotatud? Ei usu eriti, möttetult keeruliseks läheb - miski 60...80 Hz 18" ja 80...120 Hz 15".....

Muuseas, tüüpilises ööklubis, kus povva hitt reidio muusikat lastakse, pole see 25...40 Hz vahemik eriti oluline, peaasi, et 50...80 Hz mürin oleks, alla 40 Hz pole popmuusikas ning isegi trammi-ja-bussi muusikas nagunii eriti midagi. Alternatiivsemad stiilid, nagu nt. minimaaltehno, goatränss, isegi nu-jazz on muidugi teine asi, seal vöib nt. basstrummi pöhisagedus olla 30...40 Hz; vs. 60...80 Hz rokk- ja poppmuusikas.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Ma otsin Sulle lõikesagedused välja. Täpselt ma ka peast ei tea.
          Heli pead ise kuulama, klubidest üks parimaid. Muidugi projekteeritud sai see süsteem ligi 10 aastat tagasi, praegu pisut muudetud, võimud ja mõned elemendid välja vahetatud loomuliku kulumise tõttu.

Comment

Ma otsin Sulle lõikesagedused välja. Täpselt ma ka peast ei tea.
            Kui viitsid... Tänud Vaatasin siin klubi kodukalt pilte - niipalju kui poolpaljaste näitsikute ja valgete särkidega kuttide tagant näha oli, on DJ-monitorideks ikka RCF ja JBL plastmasstopsid... Öäkk

Kahju ainult, et nii head süsteemi kasutatakse labase eurudisku jaoks, samas tegijamad peokohad (Tartus nt. minu lemmik - Genklubi, kus aegajalt tehakse tösiseid vanakoolireive, rääkimata jazzi-, pungi- ja rokiüritustest, alternatiivkinost ja teatriöhtutest) peavad leppima üsnagi tagasihoidliku kaadervärgiga

Comment

DJ monitorideks on Martini F12 koos Cresti võimu ja BSSi EQga täitsa olemas, kui kellelgi tõesti vaja. Kui mõni ägedam pidu või DJ soovib, siis on ikka püsti pandud. Muidu jah mingid vanad JBLid seisavad seal. Üldiselt saavad DJd ilma ka hakkama ja ei vingu keegi. Klappe saab ka väga edukalt kasutada.
              Suppari võimud on hoopis Cresti CA 12.
              Protsessorist on alumised lõiked siis järgmistel sagedustel (ja mis võimu taga): 26,2Hz (Crest CA-12); 44,1Hz (Lab 1600); 120Hz (Lab 1600); 901Hz (Lab 1000); 4kHz (Lab 1200C).
              Kõik need oktavid ja muud EQ parameetrid on ka täpselt häälestatud, et ei ole mingi suva asja järgi numbreid leiutatud. Ja see sub-bass mängib tõesti väga madalale. Suppari kast on terve lava kõrgune peaaegu, st üle meetri võib kõrgust olla ning sügavust ka päris palju. Laius on ka pmst terve lava 4 kasti jaoks.
              Kokku 5 riba aktiivis ja see 4kHz ja üles on passiivis.

Comment

k6llid on nagu sitah2da!pangu peole yles jackhammer ja siiis saab aru mus on pidu??:
                viimati muutis kasutaja Scott; 29 m 2010, 23:13. Põhjus: ?

Comment

Esmalt postitatud 350wx2 poolt Vaata postitust
                  k6llid on nagu sitah2da!pangu peole yles jackhammer ja siiis saab aru mus on pidu??:
                  Hea nali. Jackhammer on lollidelt raha äravötmiseks möeldud bling-bling junn, mille perfoomance on null. Psycho + Stasys Prime Void-ilt vöi Funktion-One DanceStack, ja pidu jagub kauemaks.

Comment

Esmalt postitatud tehnofriik poolt Vaata postitust
                    vöi on W8S veel omakorda kuidagi jaotatud?
                    Nüüd on. Klubi sai ümber ehitatud ja PA lae alla paigaldatud. W8C 15" ja 18" eraldi võimude taga nüüd. 6 riba aktiivselt lõigatud.
                    Lisaks tagatsoon kolmanda digikontrolleriga tehtud. Seal olid vist W3 kastid.
                    Kokku 10 võimu ja 22 kanalit (W8 1" võim on 4 kanaliga LabGruppen 2400). Iga kasti kõrgetele oma kanal. Igale 8le sub-bass elemendile ka oma võimukanal.
                    Terask on jällegi väga head tööd teinud.

Comment

Keegi Tartus klubis Print on käinud?

Comment

Ka praegu käib mingi TÜMAKAS kusagil kaugel väljas, akna taga! Kui keegi tahab oma olematut aju pealuu sees kokku lasta, siis andku minna! Soovitavalt tehku seda kõrvaklappidega! Miks ümbritsevad peavad sellise tobeduse pärast kannatama! Need kellele see jube helirõhk meeldib, tuleks saata seevaldisse kontrolli, sest nad muutuvad oma kurtuse ja mõistuse puudumisega ülejäänud ühiskonnale ohtlikuks. Olen töötanud kohas, kus helivõimendi oli 50[kW]. Aga kontrollkuulamise kõlar oli 10W, 3-e ribaline, korralik faasiinverteriga kast. Madalate valjukas läbimõõduga vist 45-55 [cm] Seinapaksus kastil 8 [cm], riba oli 25[Hz]-26[kHz].Suurusega 120 liitrit! Lampvõimust (10[W] jäi kuulmiseks seejuures küll ja veel. Alla 30 [Hz] ma ei kuulnud...~30[Hz] oli ilus vaadata kuidas difuusor käis ja ka kuulda oli! Üle 18,5 [kHz] ka ma ei kuulnud, aga tajutav oli! Seda kõike 5-7[W] juures ja nüüd, milleks "si..de" kastidel seda võimsust vaja kui kuulmiseks piisab väga vähesest! Ainult "s...ta" kompensdatsiooniks! Aga eks lolliks minnakse ka sellest kui kodinad allpool vööd hakkavad tümakast rappuma! Kellele meeldib ema, kellele tütar?! Kui teisi inimesi ei sega, siis andku minna! Ennast ja enda kuulmist ma austan piisavalt, et selliseid tümakaasutusi mitte külastada! Tümakaga täidetud autosdid vaatan sama nurga alt, niikui pedesid! Need on lihtsalt ... looduse eksitus!

Comment

Üks mu sõber ütleb, et bassihelid rahustavad teda - ja sellepärast ongi tal autos Eriti Suur Bassivaljuhääldi. Äkki nii ongi.
                          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud sinilill poolt Vaata postitust
                            Keegi Tartus klubis Print on käinud?
                            Olen. Ei avaldanud eriti muljet. Väga ei süvenenud, mis asjadega on tegu. Meelde jäi suht kumisev bassiots.

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
                            Ka praegu käib mingi TÜMAKAS kusagil kaugel väljas, akna taga! Kui keegi tahab oma olematut aju pealuu sees kokku lasta, siis andku minna! Soovitavalt tehku seda kõrvaklappidega! Miks ümbritsevad peavad sellise tobeduse pärast kannatama! Need kellele see jube helirõhk meeldib, tuleks saata seevaldisse kontrolli, sest nad muutuvad oma kurtuse ja mõistuse puudumisega ülejäänud ühiskonnale ohtlikuks. Olen töötanud kohas, kus helivõimendi oli 50[kW]. Aga kontrollkuulamise kõlar oli 10W, 3-e ribaline, korralik faasiinverteriga kast. Madalate valjukas läbimõõduga vist 45-55 [cm] Seinapaksus kastil 8 [cm], riba oli 25[Hz]-26[kHz].Suurusega 120 liitrit! Lampvõimust (10[W] jäi kuulmiseks seejuures küll ja veel. Alla 30 [Hz] ma ei kuulnud...~30[Hz] oli ilus vaadata kuidas difuusor käis ja ka kuulda oli! Üle 18,5 [kHz] ka ma ei kuulnud, aga tajutav oli! Seda kõike 5-7[W] juures ja nüüd, milleks "si..de" kastidel seda võimsust vaja kui kuulmiseks piisab väga vähesest! Ainult "s...ta" kompensdatsiooniks! Aga eks lolliks minnakse ka sellest kui kodinad allpool vööd hakkavad tümakast rappuma! Kellele meeldib ema, kellele tütar?! Kui teisi inimesi ei sega, siis andku minna! Ennast ja enda kuulmist ma austan piisavalt, et selliseid tümakaasutusi mitte külastada! Tümakaga täidetud autosdid vaatan sama nurga alt, niikui pedesid! Need on lihtsalt ... looduse eksitus!
                            No paar-kolm korda aastas (aastavahetus, volber ja jaanipäev) kannatab ära.

Aga roppu vöimsust on vaja, kuna mittefriik ei taha enam endale 120 liitriseid kaste 30 ruudusesse elutuppa. Tahetakse väikest kasti, mis madalale mängib. Ja suuri numbreid.

Comment

Re: Vs: kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Kohutav heli on atlantises, CTs, illusionis aga eriti halb on olukord Ahjus. Maasikas kannatab natuke kriitikat, aga klubis teine maailm kannatab juba kuulata.

Comment

Vs: Re: Vs: kuidas hindate teie meie klubide tümakat?

Eee... Kas see käis nüüd mängitava muusikastiili või tehnika kohta?
                                Kui ma kunagi veel klubis käisin, siis oli Atlantis küll teistest üle. Nüüd pole pikemat aega muidugi võrdlusmomenti olnud.
                                Maasikas on mingid noname läbukastid, samas Atlantises, CTs ja Illusioonis on Martin Audio süsteemid Cresti ja LabGruppen võimenditega.
                                Mis tehnika Maailmas on?

Comment

Working...
                                X