Teade

Collapse
No announcement yet.

Juhtmevaba audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Juhtmevaba audio

Tere !
    On keegi leidnud mingi ratsionaalse viisi arvutist juhtmevabalt heli stereovõimu saatmiseks? arvutis nii wifi kui bluetooth, võim tavaline stereo. olen otsinud ka toakasutuseks mõeldud FM transmitterit, aga nendega üsna kitsas. või kui kellelgi mingi sobilik tehnika üle siis võib pakkuda.
    tarmo

Vs: Juhtmevaba audio

Esmalt postitatud tramtram poolt
    ... arvutist juhtmevabalt heli stereovõimu saatmiseks? ...
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8422

Comment

minul on kasutuses selline seade.
      The most powerful Mac laptops and desktops ever. Supercharged by Apple silicon. MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Studio, and Mac Pro.

muusikat on vaja mängida itunes programmiga. kui muusikat mängib mõni muu tarkvara, tuleb lisaks osta see http://www.rogueamoeba.com/airfoil/ seal saab määrata juba millise programmi heli sa parasjagu üle õhu tahad saata.

Comment

Vedelevad bluethoot stereo kõrvaklapi. Plaan oli nendest teha. Arvutis on bluethoot olemas ja kui võtaks kõrvaklappidelt valjukad välja ja paneks rca otsad ja siis võimu. Ideejärgi peaks toimima.aga ükspäev kui aega saan siis teen valmis ja annan teada kuidas läks.
        Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

t2nud vastamast! see dealextreme'i v2ike bluetooth kl6pats oleks isegi p2ris huvitav proovida, aga niimoodi t2pselt teadmata ei taha nagu tellida (hind kyll symboolne).
          k2isin mac'i poes seda airportexpressi vaatamas, aga seal tehti mulle selgeks, et tegu ruuteriga ja ruuter mul olemas ja pealegi sissetuleva v6rgu ots esikus, mitte v6imendi juures. samas mac'i kodukal paistab, nagu saaks seda lihtsalt muusika streemimiseks kasutada olemasolevas wifi v6rgus. ja muidugi see i-tunes on saatanast. ma kasutan foobar'i ja sel on valik bluetooth audio kasutamiseks. samas ei usu,et bluetooth k6rvaklappide ymberehitamisest mingi rahuldav tulemus tuleb.
          momendil sai proovitud kasutada yhte vana l2pakat. sellega selline kysimus, et kasutatavast k6rvaklapiv2ljundist tuleb hulga madalama nivooga signaal, kui n2iteks cd-m2ngijast v6i tuunerist. kas mingi usb v6i pcmci helikaardi kasutamisel on v6imalik saada tugevamat signaali? pean vist lisama, et kogu see jama on tingitud sellest, et helifailid on .flac ja .ape formaadis,nii et mingit lihtsat mp3 pleierit pole v6imalik kasutada. siiamaani olen cd-rw'ga muusikat transportinud, aga sooviks kuidagi operatiivsemalt seda teha.

Comment

Airporti kasutades ja tahtes heli striimida ei koti kedagi kus sul see "sissetuleva võrgu" ots asub. Tõsi, tegu on ruuteriga, kuid ega ruuter ei pea kohustuslikus korras olema WAN poolelt ühendatud. Ühendus toimib nii et läpakas (või muu arvuti) on kliendina ühendunud Airpordi külge (üle wifi) ning sealt võtad heli kas SPDIFina või analoogis välja võimendile. Miinus on siin selles et nimetatud läpakas ei saa samal ajal netis olla kui heli tahad üle kanda. Selle lahendaks täiendav LAN mille saab ju liistude alla pannes täielikult ära peita. Airport ei kasuta sinu praegu olemasolevat wifit.

On ka võimalus kasutada neid nn MP3 saatjaid mida autodele mõelduna müüakse. Sel juhul võtad signaali tuuneriga vastu. Sama saavad teha siis ka naabrid ja muidu üleaedsed .

Odavaim viis on vedada antennikaabel, sinna keerad F+RCA otsad ja lased digitaalsena kuhu vaja, mina olen katsetanud ca 70 meetrise jupiga ja toimis. Hinna/kvaliteedi suhe on sel juhul konkurentsitult parim, jäävad ära igasugused probleemid softiga. Btw, mis sul iTunesi vastu on et ta saadanast olevaks kuulutad?
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

USB helikaart pluss juhtmevaba USB süsteem, nt. selline vöi selline oleks ilmselt asiseim lahendus helikvaliteedi suhtes, pluss veel universaalsus, kuna saab kasutada iga USB seadme juhtmeta ühendamiseks. Seda, kas neid kuskilt Eestist ka saab, ei tea - pakuks endalegi huvi, kui on kuskil saadaval.

Kuskilt on ka körva jäänud, et Bluetooth'i andmeedastuskiirusest vöib kvaliteetse audio striimimiseks väheks jääda.
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Nojah, viimatised lingid on huvitavad asjad kuid - Operating Frequency
                •3.1GHz – 4.8GHz! Eestis paraku litsenseeritud sagedusala. Selliste jubinate massiline kasutamine hakkab kindlasti vähemalt Wimaxi 3,5GHz ühendusi häirima. Lennuliiklusel oli ka miskit alla 4,8GHz tegemist, nii et sellisena jäävad meil poes need nägemata.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

Working...
                X