Teade

Collapse
No announcement yet.

"Noor Tehnik"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"Noor Tehnik"

Kus Tallinnas "Noor Tehnik" asub? Kas oli Luise 4 ja teine Järve selveris? :-/

Nii ta vist oli jah! (Ise ei ela Tallinnas)
    Minu kodukas

Comment

Ma ise ka ei ela Tallinnas, aga tahaks sinna varsti minna!
      Juttu on olnud palju sellest poest, aga kuidas on müüdava kauba kvaliteediga?

Comment

Ei oska öelda. Pole ise kah kummaski käinud. Lähimas tulevikus tahaks ikka ära käia!
        Minu kodukas

Comment

Ma ise ka ei ela Tallinnas, aga tahaks sinna varsti minna!
          Juttu on olnud palju sellest poest, aga kuidas on müüdava kauba kvaliteediga?
          Appi, kas siis hakkame kvaliteedi yle arutema...ma küsin kuda kadaka turu venelaste plaatide kvaliteediga on...
          Igas poes myyakse paska, ja head...
          Ise sai just sealt tellitud mõningad asjad...seal on odav kyll..tahaks teada seda mis valjukaid seal müüa on?kuna ise rkv...ja asjad sai intzu käest tellitud sümboolse tasu eest...Nii et pole käind seal..aga luise 4
          jah

Comment

kas on raske kasutada otsingumootoreid ja infotelefonide kodulehti? :-/
            noor tehnik oleks justkui miski keldripood, et info liigub vaid teatud ringkondades

http://www.1182.ee/baas/otsing.cgi?nimi=no...ehnik&x=39&y=16
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Olen vaadanud kunagi ammu...kui tahtsin minna..

Comment

muidugi on järve selveris .... 1. korrusel sial tagapool ..

Comment

Kusjuures üx Noor Tehnik asub ka Balti jaama turul : aga see ainult mobiilide osakond nagu...
                  oix2

Comment

vendadel oleks tagumine aeg endale koduleht teha :

Comment

Selle poe kohta on selline soovitus, et tuleb endale hästi selgeks teha, mida osta soovitakse, ja müüja soovitusi kuulates ka oma peaga mõelda. Muidu saad omale 300 krooniga kõlarid, mis "mängivad nii kõvasti, et võtab kõrvast vere välja ja kavliteet on ka maailma parim". Muidugi loll saab kirikus ka peksa, aga lihtsalt selline soovitus...

Mõni teine müüja on seal jällegi nii tark, et väidab, et DLS-i nad ei müü, omal DLS-i stend nina all ;D
                      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Mis DLSil viga on? :
                        Audiol on hing sees...
                        NotAnotherDigg

Comment

Ei, DLSil pole viga midagi, vastupidi - DLS on suurepärane, lihtsalt müüja oli lammas ja ei teadnud, et need kõlarid, millele ta otsa vaatab, on DLSid.
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Tore...ma juba hakkasin kartma, et mul DLSist väärarusaamad

Ex ta ole jah...neid müüjaid on seal igasuguseid, kuid suuremas osas on nad tõesti lambad...vahest tundub, et mõni vend näeb üldse elus esimest korda kõlarit ;D
                            Audiol on hing sees...
                            NotAnotherDigg

Comment

ärge aint yldistama kippuge-olen ise sealt ka päris asjalikku nõus saand :
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X