Teade

Collapse
No announcement yet.

"Noor Tehnik"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

no nii... olin kunagi ka kuulnud et noor tehnik vinge pood, a see meenutab nagu mingit veneaegset küla poodi kus venelased mögisevad letitaga... seal müüakse igast rämpsu peale selle et midagi kannatab ka osta... aga seda kaupa suht vähe seal... normaalne inimene sinna ei roni eriti... pealegi seal pole valikust ka juttu...
    ise kasutan audese originaal kõlareid 017 ja 035-> sama mis 037-> neile pole enam woofrit vaja!!! hakkab paha juba ilma selleta... aga on ka 12" woofer korralikus kastis ja karm autovõim järgi.. niiet tean midgi asjast... võimud on sony'd ja need on ülihead!!!

Comment

no nii... olin kunagi ka kuulnud et noor tehnik vinge pood, a see meenutab nagu mingit veneaegset küla poodi kus venelased mögisevad letitaga... seal müüakse igast rämpsu peale selle et midagi kannatab ka osta... aga seda kaupa suht vähe seal... normaalne inimene sinna ei roni eriti... pealegi seal pole valikust ka juttu...
      ise kasutan audese originaal kõlareid 017 ja 035-> sama mis 037-> neile pole enam woofrit vaja!!! hakkab paha juba ilma selleta... aga on ka 12" woofer korralikus kastis ja karm autovõim järgi.. niiet tean midgi asjast... võimud on sony'd ja need on ülihead!!!
      Selge selge. See pood pole siis sinujaoks lihtsalt mõeldud.
      (Ausaltöeldus pole konreetselt tolles poes käinud, aga kujutan ette et ta on Tartu Tiigi Eletroonikaga sarnane.) Noor Tehnik on minuarust mõeldud neile, kellele meeldib igasuguseid asju ise kokku ehitada... sellest saab rahulduse. Neid on siin foorumis enamik... Samuti pole üldiselt raha kah et karm autovõim ja originallkõllid osta - aga see pole põhiline.

Comment

Kui jutt elektroonika poodide peal on sis tahaks kah nagu teada kas Tartus peale Tiigi poe ka midagi on ja kui on kus sis asub ka?
        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Noniii kiitjad ja laimajad.Öelge 1 pood tallinnas kus saab halli kõlarikatteriiet osta peale noore tehniku?Noor Tehnik ruulib kuna sealt saad alates nööpnõelast lõpetades (ise ka ei tea millega ) )))
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

Kui jutt elektroonika poodide peal on sis tahaks kah nagu teada kas Tartus peale Tiigi poe ka midagi on ja kui on kus sis asub ka?

Minuteda peaks A-Kaabel Tartus tegutsema.
            Minu kodukas

Comment

Mis see A-Kaabel endast kujutab?,kuskilt olen kuulnud ,et mingi ringtee ääres pidi olema hea pood aga...ei tea poe nimegi,mis sis veel otsimisest.....

Comment

Mis see A-Kaabel endast kujutab?,kuskilt olen kuulnud ,et mingi ringtee ääres pidi olema hea pood aga...ei tea poe nimegi,mis sis veel otsimisest.....

A-Kaabel müüb igasugu elektroonikaga seotud komponente ja vist väiksemat kodutehnikat kah (ei ole kindel). Asub ta Põik 4, 50603,Tartu, Estonia. Siin veits rohkem infi:http://www.akaabel.ee/index.php?&PID=pages...nuID=4&LANG=est
                Minu kodukas

Comment

No suured tänud

Comment

uvitav olex teada millised need "ÜLI HEAD" sony võimud on :
                    F&F

Comment

küsin kui diletant selles vallas. kas auku 13,5cm saab ka asetada minig kõlli, mis ei lööks maki võimuga 4x40 põrisema. sees mingid kerged kummiservaga kõllid. taga amordi koopa kohal universaalil. :P

Comment

Working...
                      X