Teade

Collapse
No announcement yet.

millist woooferit osta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Inverteriga sa absoluutselt kõige madalamat otsa päris kätte ei saa. Bandbass kastid ja ksl-i öeldud transmission line kastid peaxid teoreetiliselt mängima kõige madalamale. Mina isiklikult bandbass kasti ei soovitaks kui kavatsed ka sellega muusikat kuulata, sest heli ei ole bandbassil just kiita. Transmission line-i pole ise proovind niiet ei oska selel kohapealt kommenteerida :-/

Ja audes-e uus subwoofer olevat siis 4 oomi jah, ex sa mine ise vaata ja kacu, muidu teada ei saa
    kris@andmevoog.eu

Comment

Mida see transmission kast endast konstruktsioonilt kujutab?

Comment

Eks kui linna saan siis käin noores tehnikus ka ära. Luise tänaval pidi vist kõige parem olema.

Comment

Eks siis anna teada mida see uus element endast kujutab ka.

Või on keegi juba näinud ja katsunud, sooviks vägagi oma uudishimu rahuldada, ise just igapäev pealinna poole ei satu ja netis veel informatsiooni ei liigu.
          Kui võimas?
          Mis nii erilist, et selline hind kohe?
          BassZone

Comment

eks ma siis anna teada kui tõesti peaks ostmiseks minema

Comment

Eks siis anna teada mida see uus element endast kujutab ka.

Või on keegi juba näinud ja katsunud, sooviks vägagi oma uudishimu rahuldada, ise just igapäev pealinna poole ei satu ja netis veel informatsiooni ei liigu.
              Kui võimas?
              Mis nii erilist, et selline hind kohe?
              150w rms, pikendatud käik, suurem magnet ... rohkem pole kuulnud.
              kris@andmevoog.eu

Comment

see sobiks uueks woofriks ideaalselt!

Comment

Mida see transmission kast endast konstruktsioonilt kujutab?
                  http://www.quarter-wave.com/
                  http://t-linespeakers.org/design/index.html
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Comment

Unustage see krdi kandeliin ära - kui oled algaja siis piirdu kas kinnise või inverterkastiga! T-line tegemiseks(eriti kui tahad korralikult teha) tuleb näha vägagi kõvasti vaeva - see et Ksl saavutas siin midagi sügava bassi laadset on kas puhas juhus või tõeline ime - vabandust väga, aga endal on natuke t-lineiga kogemust ja ütleks et asi tasub ära vaid hoolike disainimise juures. Teiseks, torudest "kast" kokku panna on suht lihtne, teine asi on seda teha puidust materjaliga - jällegi, kui kogemusi ei ole, on väga raske ettevõtmine.
                      Bandpassiga ei saa kõige madalamat otsa kätta, kasi nverter, passiivaradikas(kah jällegi üsna suur jamamine) või siis horn - veel suurem aretamine. Bandpass tähendab ju ribaläbilaskega kasti - band on riba ja pass on pääs(lõigatakse ära nii alumist kui ülemist otsa), + aga on suurem SPL ja nn "slow bass"(samas kellele see on pluss, kellele mitte...).
                      Nii et mina soovitaks inverteri peale minna.

MSW - see 8" woofer mis sul on - mis firma? 10" Audes teeb häält küll ja vägagi. Uus woofer on 6 oomise takistusega, ligikaudu kaks korda kallim kui üks vana 10". Ja on tõesti pikem membraani-käik, suurem magnet, suurem rõhk jahutusel üldse.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Bandpassiga ei saa kõige madalamat otsa kätta, kasi nverter, passiivaradikas(kah jällegi üsna suur jamamine) või siis horn
                        Vaidlex veidi. tavalise inverterkastipuhul tahavad paljud valjuhääldid päris suurt kasti et mängida piisavalt madalale (kuni 40hz oleks tore). Mängivad küll, aga tahavad selle jaox väga suurt kasti või siis ilmatuma lajakat porti mis mõlemal juhul ei tasu end ära. Bandbassiga saab umbes sama mahu juures tekitada palju madalama heli. Mitte et ma julgustaks inimesi seda ehitama, vastupidi, ei julgusta, aga minu iva selels, et sama mahu juures on võimalik tekitada märgatavalt madalama heli. Erandeid muidugi on ja neid on palju.
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Mina soovitaks just horne, eriti arvestades kasutegurit. Metsapaneku oht on ka väiksem.
                          Iseasi on mõõtmed.
                          Bandpassiga on nii, et kui paned sentimeetri mööda, võid valjukast ilma ka jääda - resonants jms.

Comment

Mina soovitaks just horne, eriti arvestades kasutegurit. Metsapaneku oht on ka väiksem.
                            Iseasi on mõõtmed.
                            Bandpassiga on nii, et kui paned sentimeetri mööda, võid valjukast ilma ka jääda - resonants jms.
                            Jah, bandbassi ei soovitaks mina ka. Minu ivaoli aind selels, et bandbassiga on võimalik saavutada madalam heli sama kasti suuruse juures.

Äkki räägiksid meile veidi horn disainidest ? Mis valemite järgi arvutada ja missugused valjuhääldid sobivad ?
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Ma vaidleks bandpassi koha pealt vastu - ta ei mängi sügavamalt kui inverterkast, vaid hoopis tugevamalt rõhutab teatud kohas (häälestussagedus ja selle lühiümbrus, ülejäänud osas on tugev ja järsk langus) alumist sagedusosa(sub-bassi) kui inverterkast - viimane esitab bassi sageduskäiku ühtlasemalt ja seetõttu sobib rohkem muusika kuulamiseks kui bandpass. Bandpassil on suur viide, ühes sageduspiirkonnas on tohutu muhk, samal ajal langu on järsem kui inverterkastil - tekibki effekt et on sügavam bass kui inverterkastil(selline boomy bass - diskotümaka jaoks väga sobiv).
                              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Oma kogemuste põhjal võin just vastupidi öelda. Muidugi tekib hiigelmuhk, aga kasutades ära seda muhku saab ka kasti oma tahtmise moodi mängima panna. Muidugi ei võimalda seda kõik elemendid. Ja muusika kuulamiseks ei kõlba bandbass eriti yldse, seda juba mainisin.
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X