Teade

Collapse
No announcement yet.

millist woooferit osta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

millist woooferit osta

Tahan teha tuppa kodukino jaoks uut supakat aga ei tea millist woofrit osta.Eelmine oli Audese oma.Peaks olema vähemalt 10 tolline ja 150rmsi 4 ohmi juures. Hind võiks jääda alla 1500.-

minu praegune subwoofer www.hot.ee/sommer14

Mis siis praegusel viga, et uut tahad?
    Minu kodukas

Comment

praegune on 8tolline ja 8 oomine tahaks 4 oomist ja natuke võimsamat.

Comment

Audeselt välja tulnud uus 10" element. Maxis ca 1200.-. Mine uuri noorest tehnikust täpsemalt, hetkel on tundmatu rahvale
        kris@andmevoog.eu

Comment

kui madalale see audese oma ulatub

Comment

See sõltub kõik täiesti kastist.
            kris@andmevoog.eu

Comment

Mul oleks vaja et ta ulatuks 25hz ja allapoole.Kas näiteks visaton ei oleks hea variant subwooferi ehitamisel?
              näiteks:VS-W300S 12""woofer 4 ohm (1275.-)

Comment

visatonilt siis see element?
                kas tahad lihtsalt uut kasti ehitada? transmission line'id ja horn-tüüpi kastid mängivad hästi madalale

visatoni foorum ka abiks
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

see jääb sul kõik ise avastada. V6ta aga parameetrid kätte ja proovi, mida yx või teine valjukas suudab. Iga bassivaljukas on võimalik mängima panna kuni 30hz. alla selle läheb juba raskeks.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

dixo, kandeliiniga saab mängleva kergusega alla 30 hertsu. S30 bassielement näiteks teeb imetrikke 2-meetrises torus. mida veel siis teeb see visaton!!!!!! sellel resonants ju 32 hertsi peal

üks teema ja teine teema
                    ja ilus pilt
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

dixo, kandeliiniga saab mängleva kergusega alla 30 hertsu. S30 bassielement näiteks teeb imetrikke 2-meetrises torus. mida veel siis teeb see visaton!!!!!! sellel resonants ju 32 hertsi peal

üks teema ja teine teema
                      ja ilus pilt
                      Aga kandeliini niisuurtele kõlaritele ikka mängleva kergusega ei tee. Solgitorusid kokku yhendades mingit tulemust ei anna (ida sa ise ka tead). Muidugi oleks see täiesti huvitav projekt aga imo parim lahendus subakale on inverterkast. Senikaua kuni pole ise kuulnud ei oska ka öelda. Niiet siinkohal hoian lõuad kinni :P
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Tahaksin natuke oma plaane selgitada. Mul on olemas subwooferi võimendi ja sinna juurde tahaksin osta uue valjuka, nende jaoks teeksin siis ise subwooferi kasti mis peaks kindlasti avatud olema.

Comment

Avatud ? Ehk inverteriga ?
                          kris@andmevoog.eu

Comment

inverteriga jah, sellega peaks kõige madalama otsa kätte saama.

Comment

kas see audese woofer mis mulle siin pakuti on 4ohmi?

Comment

Working...
                              X