Soov on saada logitech x230 st parem bass(kvaliteetsem, mitte oluliselt valjem) ja üldiselt parem kvaliteet, kõlarit lähevad läppari taha, niiet ilmselt tippkvaliteeti taga ei aja. Kuulan väga erinevat muusikat, aga ka näiteks DnB´d niiet bassi oleks ikkagi vaja ja hea oleks, kui madalale välja käiks erinevalt logidest. Olen kuulnud logitechi z2300 kõlareid ja need kuidagi muljet ei avaldanud, bassi oli, aga üldiselt heli kuiv ja tummine.
Mõelnud olen microlabi toodangu üle
Ehk siis Solo ja Pro kõlarid, ühtedel neist on võimendi väline, küsimus on, kui suur vahe võib tekkida paigutusest?
Alustan juttu siis solo 1st, need peaksid olema 2*18W RMS(ülevaate järgi), millega seda võrrelda annab? Paljud on väitnud siin, et erinevad solo kõlarid on kehvema bassiga(nõrgema) kui kasvõi odav 2.1 arvutikõllid(logi x230).
Kui palju on kõrgema seeria solo kõlarid üle solo 1st?
Mõtlen ka veel Microlabi 2.1 kõllide üle, kas keegi on neid ostnud?
Oman ka miskeid vene grammofonvõimendi külge käinud vega kõlle, mis olid vist 2*15W http://www.okidoki.ee/item/63850/ ja on iseenesest terved, kas nende külge ühendatud korralik võim võib anda parema tulemuse kui need hiina Microlabid?
Äkki keegi on nõus oma Microlabe demonstreerima
Mõelnud olen microlabi toodangu üle
Ehk siis Solo ja Pro kõlarid, ühtedel neist on võimendi väline, küsimus on, kui suur vahe võib tekkida paigutusest?
Alustan juttu siis solo 1st, need peaksid olema 2*18W RMS(ülevaate järgi), millega seda võrrelda annab? Paljud on väitnud siin, et erinevad solo kõlarid on kehvema bassiga(nõrgema) kui kasvõi odav 2.1 arvutikõllid(logi x230).
Kui palju on kõrgema seeria solo kõlarid üle solo 1st?
Mõtlen ka veel Microlabi 2.1 kõllide üle, kas keegi on neid ostnud?
Oman ka miskeid vene grammofonvõimendi külge käinud vega kõlle, mis olid vist 2*15W http://www.okidoki.ee/item/63850/ ja on iseenesest terved, kas nende külge ühendatud korralik võim võib anda parema tulemuse kui need hiina Microlabid?
Äkki keegi on nõus oma Microlabe demonstreerima
Comment