Teade

Collapse
No announcement yet.

1200 hinnaklassis arvutile helisüsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

1200 hinnaklassis arvutile helisüsteem

Soov on saada logitech x230 st parem bass(kvaliteetsem, mitte oluliselt valjem) ja üldiselt parem kvaliteet, kõlarit lähevad läppari taha, niiet ilmselt tippkvaliteeti taga ei aja. Kuulan väga erinevat muusikat, aga ka näiteks DnB´d niiet bassi oleks ikkagi vaja ja hea oleks, kui madalale välja käiks erinevalt logidest. Olen kuulnud logitechi z2300 kõlareid ja need kuidagi muljet ei avaldanud, bassi oli, aga üldiselt heli kuiv ja tummine.

Mõelnud olen microlabi toodangu üle
    Ehk siis Solo ja Pro kõlarid, ühtedel neist on võimendi väline, küsimus on, kui suur vahe võib tekkida paigutusest?

Alustan juttu siis solo 1st, need peaksid olema 2*18W RMS(ülevaate järgi), millega seda võrrelda annab? Paljud on väitnud siin, et erinevad solo kõlarid on kehvema bassiga(nõrgema) kui kasvõi odav 2.1 arvutikõllid(logi x230).

Kui palju on kõrgema seeria solo kõlarid üle solo 1st?

Mõtlen ka veel Microlabi 2.1 kõllide üle, kas keegi on neid ostnud?

Oman ka miskeid vene grammofonvõimendi külge käinud vega kõlle, mis olid vist 2*15W http://www.okidoki.ee/item/63850/ ja on iseenesest terved, kas nende külge ühendatud korralik võim võib anda parema tulemuse kui need hiina Microlabid?

Äkki keegi on nõus oma Microlabe demonstreerima

Vs: 1200 hinnaklassis arvutile helisüsteem

www.jbl.com
    viimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2009, 04:28.

Comment

Äkki on keegi nii tore ja tõstab selle teema kõlarifoorumisse

Comment

Oman ka miskeid vene grammofonvõimendi külge käinud vega kõlle, mis olid vist 2*15W
        Need mul kunagi olid ja võin öelda, et kui sul need juba on, siis otsi sinna juurde mingi vanakooli võimendi või väike ressiiver ning saad korraliku bassiga heli hulka odavamalt kui sul planeeritud on. Võid otsida võimuks vene Radiotehnika u101, aga sel juhul ei tohi võimu põhja keerata (liiga võimas). Võimsuse poolest sobiks rohkem näiteks Elektron 103 ja Elektron 104, ja variante on veel küllaga.

Comment

niiet arvad, et 600-1200 kr microlabid ei hakka paremat heli tekitama?

enda mälestustes olid need ühendatud originaal vega grammofon-võimendi külge, millel oli kahjuks üks kanal vigane, aga ei meenu, et sellise komplektina oleks midagi erilist olnud, kardan, et madalam ots jääb nõrgaks

kuidas saab Radiotehnika u101 liiga võimas olla, see ju 2*20?

Comment

mina prooviks vene kõlareid ,see võim mis oli oli saan vist seal ,mul oli kah üks vana estonia mingi radio kus võim sees ja kõlarid tegid õutsat häält selle võimuga nii kui panin teise võimu taha oli kõik ok.proovi laenata endale üks võim ja proovi kui meeldib siis ostad endale ühe.

Comment

Esmalt postitatud madoc poolt
              niiet arvad, et 600-1200 kr microlabid ei hakka paremat heli tekitama?

enda mälestustes olid need ühendatud originaal vega grammofon-võimendi külge, millel oli kahjuks üks kanal vigane, aga ei meenu, et sellise komplektina oleks midagi erilist olnud, kardan, et madalam ots jääb nõrgaks

kuidas saab Radiotehnika u101 liiga võimas olla, see ju 2*20?
              Jah, erinevus on vaid 5 vatti, aga ettevaatlik tasub ikka olla. Samas, kui päris põhjs ei keera, vaid umbes niipalju, et bass klippima ei hakka, siis saab kuulata küll. Nende eelis igasugu hiinakate ees on see, et nende kastid on puidust (jah, ka valjukad kinnituvad puidu külge - plastist esipaneel on seal puhtalt dekoratiivelement). Eks kuula puidust ja plastmassist kaste ja võrdle neid... minu arvates plast kumiseb rohkem. Muidugi ma ei tea, mis materjalist on Logitech Z-2300 subaka kast, aga õnneks Hinnavaatluse foorumit uurides tundub, et mingit asja tast isegi on:

http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...light=microlab

Vega kõlarid annavad bassi küll. Lihtsalt need grammofoniga võimud pole suurem asi. Ise kuulasin Orbita 106 lindika võimuga ja ei saanud bassi üle kurta

Comment

aga lugesin ka hv foorumist, et lihtsamad microlabid(solo 1st alates) pidid paremad olema, kui s30´ed näiteks

olen neid vegasid lahti kakkunud aga see bassielement väga muljet ei avaldanud, suht pehme tundus kah olevat või hoolimata vanusest ja kõigest sellest, on neist siiski ilmselt asja? terved nad igatahes on

Comment

Ma ei tea, aga minuarust logitech z-2300 on väga s*ta heliga ,sateliidid teevad ikka jubedat häält(plastiku krapp) et ma viskasin need kohe nurka ära ja kasutan hoopis Microlab solo-2 tesi mis minuarust on oma hinna kohta väga head kõlarid(madalat nad väga ei anna aga supparid mul olemas). Logitechi supakas enam vähem aga liiga palju kumiseb. Mina ei soovita neid, kõvasti nad mängivad küll aga heli on väga halb minuarust.

Comment

Working...
                  X