Jutt käib siis sellest BassBoxPro 6.0-st.Ja küsimus olekski see,et kuidas tuleb lõppkokkuvõttes paigutada valjukad,kui kast on välja arvutatud ja valjukad valitud.Prindib välja küll laudade mõõdud ja kuhja graafkuid aga seda kõikse olulisemat mitte kuskil,nimelt siis valjukate asetust :-/
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kuidas paigutada valjukad?
Collapse
X
-
Miks ma peax ? Standartne paigutus kas siis tweeter midwoofer ja bass v õi midwoofer tweeter ja bass (ylevaltpoolt lugedes) peax täiesti hästi töötama.
Kunagi käis ka siit teema läbi milles oli võrreldud erinevate ribbade eri kohta paigutamise vahe. Saab rõhutada bassiosa, keskmist või kõrgeid. Mida aga ise soovid.
Comment
-
eh,ok ma räägin siis tiba lähemalt mida silmas pidasin.Oli nagu plaanis teha kahe 15" bassivaljukaga suppar ja seda 4 invertertoruga.Nu arvutused olemas ja asi klappis aga ei märki asetusest,kuhu ma need torud paigutan ja kaks kõlli.Kas nii et nad oleksid omavahel sümmeetriliselt st valjukad esipaneelil ja torud ülemisel st ülalt alla (kast ise on Prism,trunc.edge tüüpi)samuti sümmeetriliselt?oix2
Comment
-
Woofris bassivaljuhääldi ja toru paigutuse suhe on kõige ebatähtsam. Muidugi parim variant olex kui nad m6lemad olexid samal seinal, kuna erinevatekl seintel asudes v6ib juhtuda, et faasivahe hakkab bassi summutama, aga seda ei pruugi juhtuda. Ja mida vähem ühekaugusel bassivaljukas iga seina suhtes on seda parem, kuna jällegi võivad tekkida seisulained.
Comment
-
Kõigepealt räägi om akõllist.Supakas?kontsert?Kas sa ikka tahad 4 inverterit panna.KAs nad kole pikad ei tule.Mis ta pikkuseks näitab kui 2 toru panna.
Mulle kasti ehituse juures meeldibki just disaini välja mõtlemine.Võta paber ja pliiats.Joonista paar lehte täis ja vaata millel kõige ilusam välimus.Sellest minu kõllid tulevadki.muusika on kuulamiseks
Comment
-
.Joonista paar lehte täis ja vaata millel kõige ilusam välimus.Sellest minu kõllid tulevadki.
http://www.soundpax.ee/load.asp
Ok, loll nali
Comment
-
nali naljaks aga tahaks huvipärast kuulata mis häält nad teevad
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Kõigepealt räägi om akõllist.Supakas?kontsert?Kas sa ikka tahad 4 inverterit panna.KAs nad kole pikad ei tule.Mis ta pikkuseks näitab kui 2 toru panna.
Mulle kasti ehituse juures meeldibki just disaini välja mõtlemine.Võta paber ja pliiats.Joonista paar lehte täis ja vaata millel kõige ilusam välimus.Sellest minu kõllid tulevadki.oix2
Comment
-
toru määrasid ise...?
See inventeri suurus, pikkus on üks tähtsamaid asju inventerkasti juures...mitte inventeri paigutus...toru suuruse saad ka bassbox 6 arvutdada...oix2
Comment
Comment