Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas paigutada valjukad?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16

    kui oleksin lasknud tal endal määrata siis olek kuskil 30-40Hz kandis suure hüppe üles teinud.Mida assjast arvata ??? ??? ???
    Aga see on ju ainult hea asi ;D. Vaevalt see siiski nii on.
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

    On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

    Comment


      #17

      Aga see on ju ainult hea asi ;D. Vaevalt see siiski nii on.
      Aga ometi on,ma ei tea miks aga nii ta näitab.oma arust ma midagi valesti ei sisestanud.aint kasti mahuks pnin talle mingi 93 liitrit umbes ja kaks valjukat ning ühe toru.Ning see juhus kus madalsagedus oli tugevam 30-40 Hz kandis oli siis kui ma panin selle X-bass´ga see määras siis selle kasti mõõtmed.Ja siis lasin määrata max bassile toru ja siis tuligi ülisuur.Aga kui ma ise panin siis oli karakteristik korras.Kes teab asjast võiks kommenteerida. :
      oix2

      Comment


        #18
        Kõigepealt räägi om akõllist.Supakas?kontsert?Kas sa ikka tahad 4 inverterit panna.KAs nad kole pikad ei tule.Mis ta pikkuseks näitab kui 2 toru panna.
        Mulle kasti ehituse juures meeldibki just disaini välja mõtlemine.Võta paber ja pliiats.Joonista paar lehte täis ja vaata millel kõige ilusam välimus.Sellest minu kõllid tulevadki.
        ma siin vahepeal juba kirjasin mida on plaanis teha ning mis osadest aga mingit kindlat vastust ei ole veel ikka saanud.tahaks ikka teada kas nende osade pagutus on ikka nii suvaline??? Ma panen siia selle oma boxi adre ka ftpút saab selle alla ,siis saate ise vaadata millega tegu ja kas miskit valesti.ftp.datanet.ee/incoming/uus.bb6
        oix2

        Comment

        Working...
        X