Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika y-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika y-101

On kellelgi aimu minu murest??
    Mu radiotehnika(u-101) helivõimendi kaitserelee lõppastmes lülitab ennast välja, kui võimendi on umbes 30min töödanud.
    Kui on tegemist mingi ülekuumenemisega, kust siis viga otsida või on seal veel midagi.
    Lõppastme toite mõõtsin ära oli 24V.
    oskaks keegi aidata?

ei tea kas abi sellest,aga äkki kaitsereleel olev lüüt õhtal(mahtuvuse kaotanud)?

Comment

Seal on termo kaitse ka peal muideks, nii, et kõigepealt lase tal töötada ja katsu kas radikas läheb soojaks/tuliseks, siis vaatame edasi.

Comment

pane võim tööle.Kõlli ära järgi pane ja vol keera maha.Vaata mis siis teeb.Kui lõlitab ikka relee välja sis ilmselt see samune konde.A kui radikas läheb soojaks on lugu halvem.Siis pole viga enam kaitses vaid võimendis endas.
        muusika on kuulamiseks

Comment

radikas läheb jah just soojaks, aga kõik muidu töötab ilusti,
          Vasaku väljundu lõppvõimu osa soojeneks just rohkem, kui parema oma.

Comment

paha.Raske nüüd öelda milles probleem.Üks asi võib selles olla, et genereerib kõrgel sagedusel.Kas vasakust väljundist tuleb täiesti ilus heli?Kas mõlemad kanalid tunduvad mängivat ühte moodi ja on ühe võimsusega?
            muusika on kuulamiseks

Comment

Vasaku väljundu lõppvõimu osa soojeneks just rohkem, kui parema oma.
              kusjuures mu võimul sama jama.. ma arvan,et lõpukate probleem.. et lõpukatest jookseb mingi pinge läbi või midagi taolist..

Comment

sa mõtled äkki jõudevoolu?Võib olla kah.Lihtsalt migit potekat(ei tea peast millist)Kruttida ja asi võib aint sellest olla.
                muusika on kuulamiseks

Comment

Heli kvaliteediga on mõlemis väljundis kõik OK, aga jah parempoolne kipub üle kuumenema, mõõtsin pinged mis olind skeemil näidatud ja kõik paistis norm olema, ei oska midagi muud tehagi ega viga kuskilt ocida.

Comment

Kui sul endal ei õnnestu siis võiksin ta käsile võtta.
                    Kui huvi siis suhtleme meili teel rom777@hot.ee

Comment

Working...
                    X