U101 trafo vahetusest on räägitud.. Praegu pinged mingi 24V ja 32V.. Kui pinged 32V ja 36V,sis võimsus peaks olema 35W
Teade
Collapse
No announcement yet.
y-101 ja kõlarid
Collapse
X
-
Ika seesama vana jama,kui muusikakeskusel peal 2x120w,siis on kõva tegija ,aga kui y-101 2x20w,siis äärmiselt jama...
Pange kaks asja kõrvuti ja ma ei usu ,et keegi kuskilt 6-kordse vahe välja mõõdab :P
Kunagi soovitati näiteks automakke kilohinnga osta,kui makk oli kerge ,siis oli ta seest tühi..Aga millel juba raskust oli, see tegi häält ka juba.Loogiline ju,lõppvõimu radikad ju peris rasked... Ükskõik kui palju siis neid ilusaid wattikesi sinna peale joonistatud oli... Peaks ytlema et reegel kehtis,välja arvatud mõned eriti vanad kobakad, kus mehaanika juba suurt hulka rauda sisaldas.
Comment
-
Ika seesama vana jama,kui muusikakeskusel peal 2x120w,siis on kõva tegija ,aga kui y-101 2x20w,siis äärmiselt jama...
Pange kaks asja kõrvuti ja ma ei usu ,et keegi kuskilt 6-kordse vahe välja mõõdab :P
Kunagi soovitati näiteks automakke kilohinnga osta,kui makk oli kerge ,siis oli ta seest tühi..Aga millel juba raskust oli, see tegi häält ka juba.Loogiline ju,lõppvõimu radikad ju peris rasked... Ükskõik kui palju siis neid ilusaid wattikesi sinna peale joonistatud oli... Peaks ytlema et reegel kehtis,välja arvatud mõned eriti vanad kobakad, kus mehaanika juba suurt hulka rauda sisaldas.
no seda minagi arvan...et räägite kyl et see y-101 on 2x20w...aga mytsuvad ju ka s-90 ja ka need 120w....no ega ma ei arvagi, et mida raskem seda v6imsam koolis on meil minghi tesla 240E vms, raske kyl, aga 2x100w(a see juba ammust aega poooleldi pees)
Comment
-
u.-101 nimivõimsus on 2x20w ja maks võim. on 2x35w. Olen minu arust paneb ta küll paremini kui mingu 2x120w muusika keskus. Mul oli kunagi see võim ja ühel tondil oli Philips 2x120 keskus. Keskus käis küll kõvemini kuid bassi polnud asjal võrreldes y-101ga üldse...audiotehnika
siin on skeemid, andmeid ja palju muud
Comment
-
u.-101 nimivõimsus on 2x20w ja maks võim. on 2x35w. Olen minu arust paneb ta küll paremini kui mingu 2x120w muusika keskus. Mul oli kunagi see võim ja ühel tondil oli Philips 2x120 keskus. Keskus käis küll kõvemini kuid bassi polnud asjal võrreldes y-101ga üldse...
Comment
-
Ju see "ära toitmine" on vist ikkagi mõne rullnoka väljamõeldis. Ainult nemad teavad mis see tähendab ja mis on selle eesmärk ;D. U-101 on hea 4 oomistele kõlaritele, aga 8 oomistega langeb võimsus ca 14-15w'ni, ja see juba lahja. Endal olid Estoniad selle järgi - Vaikselt oli äris mõnus kuulata, mürises hästi, aga väga valjuks ei saanud panna(moonutused) Just sellepärast ma ta maha müüsingi.
Nüüd vist tahaks tagasi osta ;D Hea suvekodusse midagi panna.TFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
kõik oleneb ka kuda seda Philipsi keskust on hoitud ja kui vana ta on....nyd osadel on ka see WOOX peal ja see annab kah seda mõnusat bassi madinat juurde ka kogu maja seintele...muidugi sellel y-101 pole ka midagi viga...sama hästi matsub isegiF&F
Comment
Comment