Teade

Collapse
No announcement yet.

y-101 ja kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

U101 trafo vahetusest on räägitud.. Praegu pinged mingi 24V ja 32V.. Kui pinged 32V ja 36V,sis võimsus peaks olema 35W

Comment

Kas toitepinge suurendamine lubab 4oomist kõlli ka järgi panna.Sel juhul oleks ju täitsa paras s-90le.Ja kõllil saab ilusti kõht(kast) täis toidetud.Aint ma ei tea mida.Ilmselt watte.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Ika seesama vana jama,kui muusikakeskusel peal 2x120w,siis on kõva tegija ,aga kui y-101 2x20w,siis äärmiselt jama...
        Pange kaks asja kõrvuti ja ma ei usu ,et keegi kuskilt 6-kordse vahe välja mõõdab :P
        Kunagi soovitati näiteks automakke kilohinnga osta,kui makk oli kerge ,siis oli ta seest tühi..Aga millel juba raskust oli, see tegi häält ka juba.Loogiline ju,lõppvõimu radikad ju peris rasked... Ükskõik kui palju siis neid ilusaid wattikesi sinna peale joonistatud oli... Peaks ytlema et reegel kehtis,välja arvatud mõned eriti vanad kobakad, kus mehaanika juba suurt hulka rauda sisaldas.

Comment

Ika seesama vana jama,kui muusikakeskusel peal 2x120w,siis on kõva tegija ,aga kui y-101 2x20w,siis äärmiselt jama...
          Pange kaks asja kõrvuti ja ma ei usu ,et keegi kuskilt 6-kordse vahe välja mõõdab :P
          Kunagi soovitati näiteks automakke kilohinnga osta,kui makk oli kerge ,siis oli ta seest tühi..Aga millel juba raskust oli, see tegi häält ka juba.Loogiline ju,lõppvõimu radikad ju peris rasked... Ükskõik kui palju siis neid ilusaid wattikesi sinna peale joonistatud oli... Peaks ytlema et reegel kehtis,välja arvatud mõned eriti vanad kobakad, kus mehaanika juba suurt hulka rauda sisaldas.

no seda minagi arvan...et räägite kyl et see y-101 on 2x20w...aga mytsuvad ju ka s-90 ja ka need 120w....no ega ma ei arvagi, et mida raskem seda v6imsam koolis on meil minghi tesla 240E vms, raske kyl, aga 2x100w(a see juba ammust aega poooleldi pees)

Comment

Mul on kodus y-101, millel on lõppvõimuga midagi tehtud! Võimendab ilusti ära 2*S-90 + bassikõlli! Ja pole veel läbi kärsanud! :

Comment

u.-101 nimivõimsus on 2x20w ja maks võim. on 2x35w. Olen minu arust paneb ta küll paremini kui mingu 2x120w muusika keskus. Mul oli kunagi see võim ja ühel tondil oli Philips 2x120 keskus. Keskus käis küll kõvemini kuid bassi polnud asjal võrreldes y-101ga üldse...
              audiotehnika
              siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

u.-101 nimivõimsus on 2x20w ja maks võim. on 2x35w. Olen minu arust paneb ta küll paremini kui mingu 2x120w muusika keskus. Mul oli kunagi see võim ja ühel tondil oli Philips 2x120 keskus. Keskus käis küll kõvemini kuid bassi polnud asjal võrreldes y-101ga üldse...
                kõik oleneb ka kuda seda Philipsi keskust on hoitud ja kui vana ta on....nyd osadel on ka see WOOX peal ja see annab kah seda mõnusat bassi madinat juurde ka kogu maja seintele...muidugi sellel y-101 pole ka midagi viga...sama hästi matsub isegi

Comment

Ju see "ära toitmine" on vist ikkagi mõne rullnoka väljamõeldis. Ainult nemad teavad mis see tähendab ja mis on selle eesmärk ;D. U-101 on hea 4 oomistele kõlaritele, aga 8 oomistega langeb võimsus ca 14-15w'ni, ja see juba lahja. Endal olid Estoniad selle järgi - Vaikselt oli äris mõnus kuulata, mürises hästi, aga väga valjuks ei saanud panna(moonutused) Just sellepärast ma ta maha müüsingi.
                  Nüüd vist tahaks tagasi osta ;D Hea suvekodusse midagi panna.
                  TFK Audio
                  #tfkaudio
                  http://www.facebook.com/tfkaudio/
                  http://tfkaudio.blogspot.com/
                  - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kui keegi ütleb et ta võim ei toida kõlle ära mõtleb ta selle all seda, et võimendi ei suuda panna kõlareid mängima nii kõvasti kui neid saaks.

Comment

kõik oleneb ka kuda seda Philipsi keskust on hoitud ja kui vana ta on....nyd osadel on ka see WOOX peal ja see annab kah seda mõnusat bassi madinat juurde ka kogu maja seintele...muidugi sellel y-101 pole ka midagi viga...sama hästi matsub isegi
                      yldiselt on mulle jäänud selline mulje et muusikakeskused ei kõlba nagu karup****se ka( mitte muidugi kõik) kuna paljud on kõik väga odavalt kokku pandud ja ei tee pooltgi sellist hääält nagu näitex korralik vene kõlar.Kuigi on mõnel muusika keskusel kirjutatud ka juurde näitex 50W RMS...ja kui paned S+90 kõrvale mis on 35W siis jääb nagu S-i poole pilk või nii(heli tunduvalt parem) ..nu vähemalt selline minu arvamus.. : :P
                      F&F

Comment

Tõepoolest muusikakeskuste heli jätab tihtipeale soovida.
                        Ütleks niipalju, et juba s30 teevad paremat häält kui mingisugune super bass boostiga ja 2X500W musakeskus.
                        samas peab ütlema, et on ka suht hästi õnnestunuid keskusi müügil.

Comment

Hea keskus teeb paremat häält kui kehvasti ehitad enda süsteem.Mis ei tähenda, et mulle keskus istuks.
                          VAstupidi.Keskus mõttetu asi.
                          Aga palun ärge enam nendest wattidest enam rääkima hakage. :-X
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                          X