Aasta tagasi sai siis soetatud endale säärane komplekt creative soundworks sw320 http://www.infodocks.com/Pieces/fiche.php?...?num=78&type=20 Puhtast uudishimust tahaks teada kas selle sees olevale "võimule" oleks mõtet mingi võimsam element külge pookida. Kui siis mitme W'ine võiks see olla mille ta ka ära võimendaks? ??? Antud lingi alusel arvan et selle järgi ei oska te midagi öelda kuid paremat ka ei leidnud :-/
Teade
Collapse
No announcement yet.
creative soundworks sw320
Collapse
X
-
Endal on mul arvutil järgi selline komplekt - Creative Labs Inspire 2.1 2400
See on olnud juba mõnigi kuu ja ütleks seda, et inverter on sellel liiga väike, häälitseb kangesti. Panin oma KA selle supaka juhtmete külge ja mängib küll paremini, sest noh kast ikkagi suurem ja element ja inverter ka suuremad. Kokkuvõttes on asi nii, et asi ei ole üldse selles väikses elemendis, mis seal on, vaid see võimendi on suhtkoht jama. poole volüümi pealt läheb juba kvaliteet käest ära ja asi ole seotud supakaga. Kui kellelgi on sellega paremaid kogemusi, siis võiks teada anda. Vaikselt on hea kuulata, aga tümakat eriti loota pole.
link kah: http://ee.europe.creative.com/products/pro...prod=322&page=1
-
Google abx seltsimehed....
TDA8510J
Tegemist siis 26W + 2x13W kiviga. Seega supaka max on 26W @ 4Ohmi ja oma kogemused Creative 2.1 komplektiga on, et mürinat teeb hirmsasti, aga muusikat kuulata ei saa. Midagi on selle subwoofri juures mädasti tehtud, et bass on mudane ja väsitav.Särts! Ja valmis!
Comment
-
Minu eelmainitud komplekti sees on sama kivi. Uurisin seda datasheeti ja sain aru nii, et töötab 6 - 18 voldi pealt ja kuni 4 amprit. selle süsteemi toitekas on aga 12 volti ja 1.5 amprit. et toitekat vahetades peaks ju ka siis asja võimsamaks saama või ei ole mõtet. a selle algse küsimuse vastuseks ütleks seda, et minu meelest oleks asjale lihtsalt suuremat kasti ja inverterit vaja. see on minu arvamus.
Comment
-
mul täpselt sama creative komplekt. Supakas on veike ja ega temast eriti midagi loota ei ole ka. Kahe väikse kõlariga olen kyll väga rahul. Arvutikõlarite kohta teevad täiesti normaalset häält. Keskmistest jääb puudu kõrgetel pole väga vigagi.Supakat pole lahti kiskunud ja ei tee ka seda, täiesti mõtetu minu arust. Kui tahan panen suurema supaka järele.
Comment
-
mul ka need samad kõllid . mul oli king audio seal taga vahepeal . sõber tegi nii et toppis inventerile soki ette ja saab palju rohkem keerata ja ei tule seda kahtlast h´äält sealt torust
EDIT: sõnastusProtect your ears and get high!!
Comment
Comment