Teade

Collapse
No announcement yet.

abi peakõlarite soetamisel.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    abi peakõlarite soetamisel.

    www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=TAR_VDSHF3kas kellegil on on kokkupuuteid selliste asjandustega... olen ka vaatamas käinud ja tunduvad päris massiivsed ja heade näitajatega aga hind on kahtlaselt odav. peaks isegi mingi firma olema (äkki HQ). Oskab keegi nõu anda? lähevad ressi taha.

    #2
    Vs: abi peakõlarite soetamisel.


    Hq vist ikka. Ainuke viis on see et saad seal kuulata, niisama küll ära ostma hakka , pealegi sama raha eest saab midagi muud kasutatult 2x parema. Mainin seda et hq paberil näitajad on sama head kui 10m pealt aiateiba pikkust arvata. Mis ress on?
    40,000 watts anyone?! Professional amplifiers from www.audiotec.ee

    Comment


      #3
      Vs: abi peakõlarite soetamisel.

      Oomipoes olid need isegi väljas, korra vaatasin...aga ei viitsinud hakata süvenema. Kuna kahtlane Vellemani maitse on juures siis ei soovitaks eriti neid. Kui otsid midagi 2500-3000.- kandis ja ei pelga ka natukene ise meisterdada, siis tee kasvõi nagu mina ja ehita Visatoni õpetuse järgi omale Alto II kõlarid. Miski pärast olen üsna kindel et neid ei anna isegi võrrelda nende oomipoe omadega Küll aga ootaks ka ise huviga kellegi kogemust selle oomipoe variandiga, kuna kunagi kui oli endal väike tornide plaan...siis sai ka vaadatud neid just oma odava hinna suhtes. Kuna eelnevad lingid ei tööta, siis asenduseks : http://www.ronex.ee/index.php?produc...&group_id=2340



      Kõlarite ja ehitamise kohta on väga palju siin foorumis juttu, ainult otsingut vaja kasutada.

      Teine variant oleks vaadata kasutatud partiide poole ja nabida näiteks mõni Audese tornide paar selle raha eest.
      viimati muutis kasutaja wermecher; 26 m 2010, 00:05.

      Comment


        #4
        Vs: abi peakõlarite soetamisel.

        ress on kenwoodi kärakas muidu, mul olid kunagi HQ power 500w väli kontsertkõlarid need tegid küll mehist häält, kilomeetri kaugusele oli vabalt kuulda. aga sama firma toakõllid on selle foorumi jutu järgi vist jamad jah. eks ostan siis kasutatud miskit ... (võib saata psile pakkumisi)

        Comment


          #5
          Vs: abi peakõlarite soetamisel.

          Need teemaalgataja poolt toodud oomipoe kõllid on kl kahtlased.Ei taha kohe kudagi uskuda neid näitajaid seal (30-20 000hz)
          Kus juures mul endal eltaxi komplekt 5 kõlli ja maxid ka poes tutist peast umbes sama hinda aga näitajad mis kirja pandud on igati reaalsemad kui nendel oomipoe omadel. Ja samas kardan et eltax neist kõllidest veica paremaad aga ma pole kindel.

          Comment


            #6
            Vs: abi peakõlarite soetamisel.

            Esmalt postitatud jamakõik poolt Vaata postitust
            Ei taha kohe kudagi uskuda neid näitajaid seal (30-20 000hz)
            Aga kus sa tead mitme detsibelli ulatuses asi kirja pandud on? Võib olla ju +-1, aga võib olla ka +-20

            Comment

            Working...
            X