Teade

Collapse
No announcement yet.

Valem on ununenud...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valem on ununenud...

MUlle oleks vaja valemit millega mõõta kõlari võimsust....ja võimaluse korral ka mingisugust selgitust...
    Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Vaata teemat http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...54329;start=2#2

P=U/R

Comment

P=U/R
      oled sa ikka kindel? :

Comment

Sry! On jah veits vale valem! õige valem on viidatud teemas! :

Comment

niisiis valem oleks : P=U ruut/R, kus R on kõlari takistus jah?!
          Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

kas mõõtmiste ajal peaksid kõlarid koguaeg töötama ka we? ???

Comment

selle valemiga saab ju võimendi võimsust mõõta..
              siinus-signaal sisendisse võimendile ja sis heli keerad niipalju peale,et ei moonutaks.. ja mõõdad pinge väljundis koos kõlariga ära..
              P=U ruudus/R

niimoodi saab võimendi ligikaudse võimsuse teada..
              kõlari võimsuse mõõtmine tiba keerulisem..

Comment

no asi ongi tegelikult selles et mul ple tarvis tiada võimendi võimsust...mulle on ikkagi tarvis kõlari võimsust....kas keegi oskaks ehk selgitada sis kuidas ma saan mõõta KÕLARI võimsus?!?! :-/ :-/ ???

Comment

no aga mis imekõlar sul see on,et sa ta võimsust ei tea? vene oma? lääne oma? anna mark.. sis äkki saame aidata..

Comment

see on estonia ja võimsus oli kunagi märgitud aga seda on nii palju ymber tehtud et juba on ammu teine võimsus...nyyd olex vaja teada praegust võimsust...

Comment

no asi ongi tegelikult selles et mul ple tarvis tiada võimendi võimsust...mulle on ikkagi tarvis kõlari võimsust....kas keegi oskaks ehk selgitada sis kuidas ma saan mõõta KÕLARI võimsus?!?! :-/ :-/ ???
                      Hakkad järjest rohkem sisse andma, kuni lõpuks kõlarist suitsu tuleb.. see võimsus, mis sisse andsid on siis kõlari pmpo ;D ;D ;D

aga tegelikult ka , umbes niimodi mõõdetaksegi võimsustaluvust ja muud sellist asja, kodus ei soovita proovida
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Hakkad järjest rohkem sisse andma, kuni lõpuks kõlarist suitsu tuleb.. see võimsus, mis sisse andsid on siis kõlari pmpo ;D ;D ;D

aga tegelikult ka , umbes niimodi mõõdetaksegi võimsustaluvust ja muud sellist asja, kodus ei soovita proovida
                        kusjuures niimoodi saadki selle pmpo..
                        aga rms'i peaks saama nii,et tuleb vaadata,et millise võimsuse juures töötab kõlar kaua ilma vigastumata.. ja et pool ei kuumeneks liialt üle..

AGA... kõlar ümber tehtud? mis sa temas sis nii ringi tegid,et võimsus muutunud.. kui woofer ikka sama,sis võimsustaluvus ka enamvähem sama..

Comment

no jah ma ei hakka ikkagi proovima.....mul olex vaja kindlat valemit millega välja arvutada testeriga saadud tulemuste järgi...kõlarit on nii palju juba ymber tehtud et ka kast on ää vahetatud....sellega koos sis ka kirjad

Comment

kõlarit on nii palju juba ymber tehtud et ka kast on ää vahetatud....sellega koos sis ka kirjad
                            kas see oli estonia 35ac-021 või estonia 25ac-311??

Comment

äkki oleks mõistlik võimendi sisse vaadata, mis kividega tegu?
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X