kas keegi on näinud kui mingis kuradi postimüügi kataloogis (kataloogi nimi oli vist handyhome or something) oli müüa autokõlarid- sellised kus kaks kasti oli üksteise otsa ehitatud, kolmeribaline, kast oli kaetud halli riidega, bassikateks on mingid 6tollised millel tootja kohta ega ka absoluutselt millegi muu kohta absoluutselt mingit märget ei olnud.maksis vist seal mingi 499 eeki . välimus on igatahes 99% visaton W170 oma.
Igatahes kodus mul need olemas, proovisin üht kasti, estonialt laenatud filtriga ja oli parem kui originaal kastis(algselt filter üldse puudus ja originaal kast ei olnud isegi õhukindel) aga nüüd tahaks teada milliste parameetritega kast sellele kraamile kõige paremini sobib. mingi erilist bassi ei ole mul nendelt vajagi aga mingist 150Hz-ist alates oleks suht norm. vist EHK KEEGI OSKAB AIDATA :'(
Igatahes kodus mul need olemas, proovisin üht kasti, estonialt laenatud filtriga ja oli parem kui originaal kastis(algselt filter üldse puudus ja originaal kast ei olnud isegi õhukindel) aga nüüd tahaks teada milliste parameetritega kast sellele kraamile kõige paremini sobib. mingi erilist bassi ei ole mul nendelt vajagi aga mingist 150Hz-ist alates oleks suht norm. vist EHK KEEGI OSKAB AIDATA :'(
Comment