Teade

Collapse
No announcement yet.

Lihtne võim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lihtne võim

    Probleem järgmine, et on kavas ehitada mingi võim ja sisendiks oleks muusikakeskuse väljund (arvatavasti kõrvaklapi väljund, sest peale kõlariväljundite rohkem väljundeid pole). Vaatasin "Heade mõtete kohast" võimude skeeme ja tekkis küsimus, kas neisse saab lasta kõrvaklapi väljundist otse sisse? Pole aru saand sellest sisendtakistusest. Kas seda vastavalt muutes on võimalik erinevatest väljunditest nätakat võimu lasta? Ja veel. Kuna muusikakeskus ei võimalda eriti tämbreid reguleerida, kas siis on miski lihtsa skeemiga võimalik näiteks kõrgeid ja madalaid mingis piiris reguleerida?

    #2
    ise utitamisex tda2030
    Erilahendused.
    PS või mail.

    Comment


      #3
      Soovitan soojalt tda2050
      Ossiga ja reostaadiga mõõtes sain kätte 30 W   effektiivvõimsust alla 1% moonutuse ( juustu generaatori enda moonutus)  neljal oomil pidevalt ,Sagedusala 20 Hz..60kHz +-3db toide oli +-23V. töötab hästi, mul s90-d järel.
      Edit: saab signaali lasta ka klapiväljundist,kuigi soovitaks teha keskusele liiniväljund
      Muide,tda 2050 tagasisidesse on vist suht reaalne tämbriregulaatorid aretada ...samamoodi nagu seda teistel opvõimudega regulaaatoritel tehtud...
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

      Comment


        #4
        Tämbriregulaator tagasisidesse s.t. teise jala ahelasse. Vaatasin Evo kadukalt tämbriblokke ja need käivad eelvõimu ja lõppvõimu vahele. Kas see poleks lihtsam? Kas need pasiivsed regulaatorid tõmbavad signaali väga maha?

        Comment


          #5
          Kas need pasiivsed regulaatorid tõmbavad signaali väga maha?
          Niipalju tômbavad, kui palju tahad saada ülekande tôusu erinevust madalatel ja kôrgetel sagedustel, umbes 10 korda (20dB) siis saab reguleerida kôrgetel ja madalatel +-15dB ülejäänud on kadu...Häda veel selles, et järgmine aste ei tohi koormata regulaatorit ja eelmise väljundtakistus peab olema väike.

          Kui panna regulaator tagasisideahelasse,vôib seda juba aktiivseks kutsuda
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

          Comment

          Working...
          X