Teade

Collapse
No announcement yet.

K: Soovitusi mp3 pleieri ostul???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: Soovitusi mp3 pleieri ostul???

Vaja oleks mp3 pleierit mis jõuaks ära võimendada suured klapid näiteks sennheiser hd 25. Kuna vaja tööl kasutada kus on myra siis tarvis hästi myra summutavaid klappe kasutada ja praktika on näidanud, et pidevalt vaja suhelda ka siis nööpe ei jõua koguaeg kõrva ja kõrvast ära kiskuda. Kuna hd 25 olemas siis ainult pleier puudu. Äkki leidub keegi kellel on kogemusti.

tänud
    Madis

Vs: K: Soovitusi mp3 pleieri ostul???

Teemase ei lähe päris aga kunagi sai telefoni kasutatud, mis võimendas klapid korralikult ära. Telefoniks oli siis Nokia 3109c. Kui on huvi siis telefon endiselt alles ja töötab. Mälukaart sisse ja voilaa. Mp3dega on jah see jama, et võimsusest jääb puudu.
    Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Mida erilist sinna ikka vaja? Minu vanadele kõrvadele pole küll ükski pleier ühegi klapiga vaikseks jäänud. Creative zen nano plus traktoriga niites Philipsi in-ear junnidega ja plärisevas autos vahel HD280-ga. Kui korralik muusikamaterjal, on volüümi põhjakeeramine ikka üsna valus...

Comment

Kogu musa kartoteek on 320 kbps mp3 ja nokia n82 ning philips go gear 4gb igastahes sennheiser hd 25 c II korralikult mängima ei pannud, sealt ka see kysimus tuli

Comment

kõige odavam.
          mul miski sansa miniclip töötab ilusti .enne seda oli ka mitu tk esimene oli mul miski 1300kr.. asi kooles maha poole aastaga ,ekraan pani kotti pildi ja neid oli kaks siis võtsin samast poest vahetuseks teise mis oli juba 1600kr ja see saan oli esimesel päeval koju jõudes puru oli neid ka siis paar tk mis olid kaktki kõik miski pärast.. siis nõutsin raha tagasi ja ostsin kõrvalt poest poole võrra odavama ja see töötab siiamaanikäind korra pesumasinast läbi ja kukkund pallju kordi ,ikka töötab juba 3 või rohkem aastat

Comment

Pigem osta portatiivne kõrvaklapivõim telefoni/mängija ja klappide vahele. Esimene mis ette tuli: https://pood.elion.ee/epood.asp?t=13...v=&Smenyy=1373

Comment

ise ehitasin kunagi Cmoy klapivõimendi. Võimendusest puudu ei tulnud ja patarei kestis väga kaua. kui ise teha ei taha, siis eBay-st peaks üsna odavalt saama.

http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/
              VCO ja LFO

Comment

Tänud! Läengi võimule välja siis.

Comment

Loe mu ülevaadet HVs ja mõtle... minu kiidetud pleier võimendab klapid ka mürarikkas keskkonnas ära.

http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...hlight=grundig

Comment

nii ostsin siis mingi 5 aastat tagasi 800.- 512MB mälu tolleaja väga kõva sõna mp3'e mis läks pärast poolt aastat kati ja elu enam sisse ei võtnud(mis näitab et kallis pole alati parim)
                    siis pool aastat hiljem oli maksimarketis vms mingi acme mp3'mede allahindlus vms 200.- 1GB mälu Pilt
                    ja see on siiani vastu pidanud ainuke mis sitt et mul on nupud ära murdunud ja siis olen pidand oma tinutus oskusi näitama
                    ja olen kasutand ka neid väikeste 10/20W maki kõlarite peal ilma võimuta jne et on päris normaalset häält teinud sellise yhendamise kohta jne
                    ja ise kuulan skullcandy nööpidega heli mp3'mes yle poole pane eriti ei taha kuna siis läheb asi liiga valjuks

Comment

Mul pole HD25'ga veel probleemi olnud, et võimsust ei jaguks. Olen kasutanud iPod suffle, touchi kui ka igasugu noname asjadega. Nendel klappidel on nii suur tundlikus, et ei tohiks millegagi eriti hätta jääda.

Comment

Working...
                      X