Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kas elemendid juba olemas, või lihtsalt lampi mõtled, et ostaks need?
Kui ei, siis mõned soovitused:
1. Tegu on autoelementidega, mis ka autos, kõlbavad mitte rohkemaks, kui tagaaknalaual surround effekti tekitamiseks.
2. Toas tekitav heli ei ole väärt vaeva, mida kasti ehitamisel näed.
3. Kui paned paarsada krooni juurde, võiksid osta nt need lairibad: http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...oduct_id/1347/
4. Antud elementidele on kõige lihtsam võimalus 30l kinnine, on ka keerukamaid lahendusi, mille leidmisel aitab google: "Visaton bg20".
Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
ega mina ka ütlen, et need ei tasu vaeva kasti toppida... olgugi et "kevlar" (kõige tavalisem värvitud klaasriie selle raha eest), kerge membraan ja VÕIB-OLLA hästi välja kukkunud twiitrite osa.
Kuid isegi need twiitrid on sellised...polycarbonat dome, pisikesed ja suunatud.
KUI on tahtmine neile midagi ehitada, siis alusta lihtsast kõlalauast ja kui vaja, ehitad järk-järgult kasti sinna ümber...
ja kui sul need BG20 olemas, mis siis nende autokoaksiaaldega jamad? (kuid olen isiklikult käinud kuulamas Põlveotsa Katsekombinaadi katsetusi, kuid siis oli ka tegu kaua otsitud ja uuritud teemaga, oli isegi talutav. Komponendid on ka kasti pistetud, 2 komplekti, kuid see on juba eraldi teema...)
ise olen katsetanud 4" koaksiaale (hetkel nimi ei tule meelde), kuid maksid 300 eeku ning olid üpriski rahuliku sageduskaraga(selles suhtes, et ostsin 200 eegu eest kuskilt laadalt mingid No-Name 5.25" sinise plastik membraaniga koaksiaalid)
Panin nad esimese hooga lihtsalt rippuma traadiga ning kuulasin. 4" twiiter oli päris hästi õnnestunud, kuna küündis kõrgemale, puhtamalt. kuid kesksagedused olid natu nadid, ka bassiotsa polnud(räägime ikkagi 4"). Siinkohal tulid appi 5.25", Sellel oli twiiter absoluutselt ebaõnnestunud, kuid kesksagedusi andis rohkem ning ka suuruse tõttu bassinoote.
Siis läksid kingakarpi...5 sekundiks...jube hääl...isegi autosse ei paneks
ja siis olid lihtsalt kõla laua peal. Bass kohe tunduvalt konkreetsem(vajas vaid elementide erinevuse tõttu natuke korrigeerimist, faasi viimist)
sellega minu katsetused autkõlarite tuppa integreerimisel lõppesid, kuna töötasid rahuldavalt vaid SUURE kasti korral ning üpriski lähedal, kuid siis hakkasid twiitrite ülepeks liialt häirima...
viimati muutis kasutaja tartu pets; 31 m 2010, 09:47.
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Tahad nõu? - Autoaudio autosse. Miks? - Sest see on sinna mõeldud, selle tarbeks disainitud ja isiklikult ei meeldiks, kui toa nurgas resutaks kastides ovaalid.
Hirmus himu siiski need kõlarid kastidesse panna? - Kena, kast vali ise... 25-60l. Eksperimenteeri ja vaata, mis meeldib.
Mina soovitaks lihtsalt need ovaalid müüki panna, ostab keegi kes soovib neid siiski autosse ning sina võtad saadud raha ning liidad sinna natukene kopikaid juurde ja lähed ostad omale mõned valjukad, mis on mõeldud toa kasutusse.
Denver ei ole just eriline kvaliteedi etalon minu teada ning kahtlen, et need asjad ka auto aknalaual midagi erilist teevad... maksavad ju suisa 300.- paar.
Sai ka ise proovitud kunagi ovaale kastidesse toppida, midagi võrratut sealt välja igatahes ei tulnud. Küll aga, kui soov niisama "mingitki" muusikat kuulata, siis võib ju sellise asja ette võtta.
Mul autos samad ovaalid taga ja kasti jäi neile umbes 15 liitrit. Helikvaliteet on hea (arvestades kõlari hinda), on madalaid ja on kõrgeid suht võrdselt. Toas mängisid nad mul nädal aega kastita ja kui aus olla, siis heli oli sama kvaliteediga, mis LG muusikakeskuse originaalkõlaril. Hind ei määra tihti kvaliteeti
Toas mängisid nad mul nädal aega kastita ja kui aus olla, siis heli oli sama kvaliteediga, mis LG muusikakeskuse originaalkõlaril. Hind ei määra tihti kvaliteeti
Pimetestis ei teeks vahet, kas märgisid musakeskuse kastid või 300.- paar ovaalid? Ilmselgelt on liiga vähe kuulamiskogemusi, et siin foorumis (ja mujal) mingeid põhjapanevaid soovitusi jagada.
Tõsi ta on, et tihti hind ei määra kvaliteeti, kuid enamasti see nii on. Õigem oleks öelda, et firma nimi ei määra kvaliteeti (LG!)
viimati muutis kasutaja roomet; 01 m 2010, 18:04.
Põhjus: Kirjavigad
Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment