Teade

Collapse
No announcement yet.

Aidake võimendi valikul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aidake võimendi valikul

Plaan soetada võimendi, olen alles päris roheline audiomaailmas aga audiofiilne kalduvus annab ikka tunda. Sai ostetud Sennheiser HD515 kõrvaklapid, nüüd oleks ka korralikku võimu vaja vinüülimängija ja klapide vahele.
    Silma on jäänud:
    Rotel RC-850 ja RB-850 (lõpp- ja eelvõimendi)
    ja
    Marantz PM-80.

Oskaksite tuua välja nende plusse ja miinuseid? Äki on võimalik ka odavamalt hakkama saada?
    ette tänades.

Vs: Aidake võimendi valikul

Kui ainult klappide jaoks jääb, siis tasuks kaaluda ehk klapivõimendit? HeaFi ja HeadWize lehelt leiad palju arutelusid selle üle, millist võtta.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

samas võiks arvestada pikema perspektiivi võimalusi: korralik võim nii klappidele, kui kõlaritele. Hiljem võib tulla tahtmine paari häid kõlareid soetada/ehitada...
      minu kogemus on see, et mida vähem komponente, seda parem heli. Siis on tegu muidugi ka kvaliteedi/kvantiteedi suhtega. Marantziga saad infot küll, siit foorumist neid mõned läbi käinud.
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Head nõu saad Tallinnas HiFi Expertis. Korralik kogus tehnikat on kuulamiseks olemas.
        viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2010, 04:26.
        Eesti HiFi e-pood ja stuudio Liivalaia 20A, Tallinn. Uuri lähemalt http://www.hifiexpert.ee

Comment

Esmalt postitatud shhh poolt Vaata postitust
          Head nõu saad Tallinnas HiFi Expertis. Korralik kogus tehnikat on kuulamiseks olemas.
          Äge firma, kõik EURODES , aga samas antakse tasuta:
          DRA-700AE AM/FM receiver

€ 0,00
          Lisa ostukorvi

Konkurendid --õppige!

Koduka taset näitab, et kodanikud ei tee vahet resside ja tuunerite vahel. Vaadake:
          AV resiiverid (13)

Seal ka TUUNERID!
          viimati muutis kasutaja alfons; 10 m 2010, 16:33. Põhjus: Täiendus
          www.automobilia.ee

Comment

Working...
          X