Tere! Probleem on selles et mul läpakal on audio väljund (tavaline kõrvaklappide auk) katki. Korpus ümbert on katki nii, et pistik sees ei seisa. Seda vist saab vahetada, aga ma ei saa sinna ligi. Mõtlesin USB helikaartile ka, aga kas kuidagi otse USB-st audio väljundit ei saaks ehitada? Või on sellised pistikud olemas? (ilma lisa helikaartita)
Teade
Collapse
No announcement yet.
Arvuti audio väljund
Collapse
X
-
Vs: Audio väljund
Esmalt postitatud Rix321 poolt Vaata postitustTere! Probleem on selles et mul läpakal on audio väljund (tavaline kõrvaklappide auk) katki. Korpus ümbert on katki nii, et pistik sees ei seisa. Seda vist saab vahetada, aga ma ei saa sinna ligi. Mõtlesin USB helikaartile ka, aga kas kuidagi otse USB-st audio väljundit ei saaks ehitada? Või on sellised pistikud olemas? (ilma lisa helikaartita)Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
-
Vs: Audio väljund
mul endal läpakajaoks vanem benhringer uca202 suht normul heli, arvuti kaardist kordi parem, seda müüdki isegi kuskil foormumis poole hinnaga.40,000 watts anyone?! Professional amplifiers from www.audiotec.ee
Comment
Comment