Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti audio väljund

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti audio väljund

Tere! Probleem on selles et mul läpakal on audio väljund (tavaline kõrvaklappide auk) katki. Korpus ümbert on katki nii, et pistik sees ei seisa. Seda vist saab vahetada, aga ma ei saa sinna ligi. Mõtlesin USB helikaartile ka, aga kas kuidagi otse USB-st audio väljundit ei saaks ehitada? Või on sellised pistikud olemas? (ilma lisa helikaartita)

Vs: Audio väljund

Esmalt postitatud Rix321 poolt Vaata postitust
    Tere! Probleem on selles et mul läpakal on audio väljund (tavaline kõrvaklappide auk) katki. Korpus ümbert on katki nii, et pistik sees ei seisa. Seda vist saab vahetada, aga ma ei saa sinna ligi. Mõtlesin USB helikaartile ka, aga kas kuidagi otse USB-st audio väljundit ei saaks ehitada? Või on sellised pistikud olemas? (ilma lisa helikaartita)
    USB august saad vaid digitaalse nullide ja ühtede rodu kätte, mingi jubin peab olema, mis sellest analoogsignaali teeks - see jubin on helikaart. Odavamad on ~paarsada krooni ja helikvaliteet umbes samal tasemel kui arvutisse integreeritud helikaardil, ~tuhandekroonises hinnaklassis saad juba vähe parema objekti, millega kannatab muusikat tösiselt nautida (korraliku helisüsteemi/klappide olemasolul, muidugi).
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

mul endal läpakajaoks vanem benhringer uca202 suht normul heli, arvuti kaardist kordi parem, seda müüdki isegi kuskil foormumis poole hinnaga.
      40,000 watts anyone?! Professional amplifiers from www.audiotec.ee

Comment

Aga eks need ole ka tegelt kõrvaklapid, mille sees on see lihtne helikaart
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Investeerin siis USB helikaarti. Tänan vastuste eest!

Comment

Working...
          X