Teade

Collapse
No announcement yet.

Brig-001 Vs Odussey-010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Brig-001 Vs Odussey-010

    On mõtet ümber vahetada?Mõlema võimendi head ja vead....

    #2
    Vs: Brig-001 Vs Odussey-010

    Kunagi omasin hõbedast 010. Igatahes S-90-ga tundus nagu madalate vähesus (TK sees ja madalad põhjas). Hiljem sai hangitud vanema ja nõrgema (45W? kanal) Technicsi võim ning asi läks paremaks.
    www.automobilia.ee

    Comment


      #3
      Vs: Brig-001 Vs Odussey-010

      http://web.archive.org/web/200310091...gvsodissey.htm siin on mingisugune võrdlus vene keeles. Kui ei saa aru, kasuta näiteks google tõlget.
      Mõlemad on väga head võimud, kui on korras. Ise olen paar Odyssei010 võimendit omanud. Madal ots oli minujaoks ka natuke harjumatu, aga võimsust peaks odysseil natuke rohkem olema. Otsinguga siit foorumist leiaksid ka väga palju infot!
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

      On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

      Comment


        #4
        Vs: Brig-001 Vs Odussey-010

        Tagant järgi tarkusena mulle isiklikult meeldib Brig rohkem oma kõla poolest (see vaid minu isiklik eelistus). Ka disain on omapärane, kui on ilus puhas siis näeb eriti bro välja, muideks originaalis oli veel puitkaas komplektis. Töökindluselt arvan samuti Brigi kasuks. Odisseil on ka omad plussid ja miinused, näiteks veidi võimsam, omab pingestabilisaatorit (mis kahjuks viib töökindluse allapoole). Remontimise poolepealt mugavam ja minu mõistusele loogilisem samuti Brig. Mis puudutab Odissei bassi, siis ta on tegelikult mõeldud 8-oomiseks koormuseks seega, kui te kõlarid olid 4-oomised, siis ei saa täielikult võimendi sööks panna.

        Comment


          #5
          Vs: Brig-001 Vs Odussey-010

          Lisame siia kah Estoonia võimendi.

          Comment


            #6
            Vs: Brig-001 Vs Odussey-010

            Esmalt postitatud sill poolt Vaata postitust
            Lisame siia kah Estoonia võimendi.
            Lõppvõim üsna hea tükk, eelvõim rikub pildi ära, eriti tema tämbri/toonkompensatsiooni lahendus. Sõltuvalt vol. pote asendist kõvasti muutub tämbri tasakaal. Väga tihti vol. poted "kõverad" st kanalite vaheline erinevus kõigub kõvasti. Puudusi muidki, aga positiivse poolepealt see, et fonokorrektor pidi hea olema. Juttu jätkuks veelgi, aga lühidalt kokkuvõttes - nendest kolmest on kõigil omad plussid ja miinused sellist favoriiti, millel oleks kõik hästi pole.

            Comment

            Working...
            X