Teade

Collapse
No announcement yet.

panasonic sc-ht850

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

panasonic sc-ht850

(panasonic sc-ht850)
    Äkki oskaks keegi öelda mõne hea või halva sõna selle kodukino komplekti kohta. Kas tasub osta ???

Karta on, et asi kõlbab vaid filmidevaatamiseks( sarnased komplektid on just selle jaoks mõeldud, mitte aga muusika kuulamiseks). Muusika nautimiseks on ta kahjuks "odav".
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

netist otsides leidsin, et osad kasutajad on hädas erinevate regiooni plaatide töölesaamisega, uuri, kas on ikka region free.
      5 dvd korraga sisse panna- milleks?
      Kõlarid on plast-kestades, ilma võimendita otse dvd mängija tagant(mis on juba niigi peenike), mitte eriti veenev. Tootjapoolne võimsus 700w kokku on tegelikult lihtsalt hea nali. Hinda ei tea, ei oska kommenteerida. Disain - väga stiilne ja ilus. Filme on kindlasti parem vaadata, kui ainult teleka puhul, muusikat kuulata kaua ei kannata, arvan ma. Minu soovitus: osta puitkastides kõlarikomplekt (või lase kellelgi teha), korralik resiiver ja mingi odav dvd mängija, aastapärast on kõik praegu müügilolevad dvd mängijad 3x odavamad.
      Lisaks veel ühe juhtumi: Käisin tv poes, kus selline komplekt oli üles pandud, eestpoolt tulev heli oli filmivaatamiseks enam-vähem, aga kui tagumised kõllid häält hakkasid tegema, siis ma tahtsin neile kallale minna. Heli meenutas seda ruuporit, millega pioneerilaagris rivistusele aeti. ;D

Comment

Alaska tõi kõik vajaliku ilusti välja - kõlarid peaks tõesti ikkagi puitmaterjalist kastides olema, plastik hakkab resoneerima ja lisaks iseloomustab sound veel selline lödisus - kesksagedus on väga võbisev, kõrgsageduseosa peaks olema ainult visisev, bass ujub jne.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Soovitan sul osta korralik resiiver ja veel kaks kõlarit, 3 ribalised võiksid olla. Samas ka kaheribalised on väga head (oleneb maitsest). Need kodukino komplektid on üldjuhul suht kehva kvaliteediga ja kohe kindlasti peaksid kõlarid puit kastis olema.

Comment

Netist polegi ma konkreetset varianti leidnud. Oleks saada variant, mis on ühe dvd sahtliga, võimendi asub bassi kõlaris (pidi vähem segavaid mürasid olema?),poehind oli 8500 eek-u. :-/

Comment

Kui sul on valida sama raha eest kas 2ribased või siis 3ribased, siis võta kindlalt kaheribased - saad tunduvalt paremad kõlarid. Ning olenevalt sinu maitsest ei ostaks ma kindlasti üle 2riba.

Comment

3 ribalised ikka parema soundiga ok igatahes maitse asi

Comment

3 ribalised ikka parema soundiga ok igatahes maitse asi
                  Palun too välja konkreetset põhjused, miks.

Comment

Juba seepärast et kaheribaline kõlar nõuab lisa woofrit.
                    Kolmeribalises bass mõnusam (oleneb kõlarist)

Comment

Juba seepärast et kaheribaline kõlar nõuab lisa woofrit.
                      Mis väide see selline on? Kui hakata loogiliselt mõtlema, siis alati see nii ei ole. Võtame lihtsa näite - kasutame Audese 8" 70W81 ja kõrgsagedusena kasvõi Audese enda 15T25(Muuseas - nendel samadel valjukatel põhineb mudel 116). Nii. Mingite andmete põhjal on sama bassivaljukat kasutatud ka mudelis 017, kus lisaks 70W81(bassile) ja 15T25(kõrgele) on kesksagedus 20M40. Nii. Kas nüüd on toimunud mingit muutust võimsuses või bassi esituses? Oletame, et võim suudab madalat otsa niivõrd hästi produtseerida, et subbakat juurde pole tegelikult tarvis - sinu loogika põhjal tuleks kaheribasele 116-le subbakas juurde vaadata, 017le aga mitte, kusjuures eeldame et kastimahud ja häälestussageudsed on identsed.

Kolmeribalises bass mõnusam (oleneb kõlarist)
                      Saame väga hästi kasutada eelmist näidet - kas bass siis muutub, kui mudelile 116 lisada juurde kesksagedus, muuta filter 3ribaseks ja saame 017e?
                      Kus on loogika?!?!

Muuseas, mis puutub minusse endasse, siis kuulates erienvaid süsteeme(kvaliteedi poolest nii hi-fi kui ka hi-end), siis kui hi-fi klassis võin veel teataval määral 3riba taluda, siis hi-endis on 3riba väga kurjast(ehkki on väheseid enam-vähem õnnestunud variante).

Comment

Sry ma pidasin silmas nati teist olukorda sry minu viga
                        pidasin silmas ,et bassilemendi puudumine mõjutab.
                        toon näiteks kõlari Audes 111. Bass küll kõlaris olemas kuid vahel siis võiks olla 20M40-8

Comment

Sry ma pidasin silmas nati teist olukorda sry minu viga
                          pidasin silmas ,et bassilemendi puudumine mõjutab.
                          toon näiteks kõlari Audes 111.
                          Oled sa kuulanud Audes 111? Oma suuruse kohta teeb ta üllatavalt head häält - edasine küsimus on juba see, kellel on sinna subbakat juurde tarvis, kellele mitte.

Comment

Ma sain nati valesti aru ribadest.
                            Ma mõtlesin et aint kesk ja kõrge- 2 ribaline.
                            Tunnistan minu viga.

Comment

eriti iivelid mehed teevad üldse üheribalised kõlarid

Comment

Working...
                              X