Ter kas keegi ütlex mis trans käib sellele makile mootori juurde (välja näeb nagu KT630) metallist korpusega ja mix see ültse läbi võis minna.
Teade
Collapse
No announcement yet.
radiotehnika 201 magnetofon
Collapse
X
-
Mina panin sinna korraliku lääne mootori ja regulaatori.
Ainus jama on,et midagi tegin lasin seal kokku ja kivi k547kp1a läks läbi.Millega teda asendada võiks .
A... oled Sa kindel, et üldse selle kivi läbi lasid ???
ja seda kivi on releedega asendatud, tekitab signaalis suuri moonutusi kah(Radio-st lugesin kunagi)Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Minuarust on seda kivi seal ainult üks ainus.
Skeemil on näidatud et se kivi asub "U1 Plata SZK"(vene tähed) plokis.
Millised jalad tuleks sel juhul lühistada.?
Kus kohas selle läbi lasidElas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
Minuarust on seda kivi seal ainult üks ainus.
Skeemil on näidatud et se kivi asub "U1 Plata SZK"(vene tähed) plokis.
Millised jalad tuleks sel juhul lühistada.?
Otsisin toidet mootorile jä äkki oli kööga
see szk on mürapiiriku plokk (vist siis).
Mis sümütomid on , kas täitsa vait. okei proovi sellel kivil ära lühistada
1-3
5-7
12-14
8-10
proovi ükshaaval. Kaks nendest peavad kokku jääma
ei viitsi skeemi süveneda, kahjuks see häda, et kõikide plokkide omad eraldiElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esimene kanal läks ainult siis tööle kui ühendasin kokku 1-3 teisel kanalil oli aga valida kas ühendan kokku 5-7 või 8-10,mina valisin 7-9.
Suured suured tänud
Jälle üks kivi vaja vähem osta. ;D
mina viskaks selle müra tekitava mürapiiriku välja tegelt sealt üldse.
P.S. selles makis on kasutusel muide väga halvad skeemilahendused.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Venelane tahtis ju midagi teistmoodi ka teha
Mürapiiriku all mõtled sa seda tervet plokki eelnimetatud kiviga?
Kui ma soovin lindistada siis pean kokkuühendatud paarid lahti ühendama ja teised paarid kokku ühendama või ei pea kuulamisejaoks kokku ühendatud paare lahti ühendama kui tahan lindistada?
Loodetavasti said mu küsimusest aru.Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
Venelane tahtis ju midagi teistmoodi ka teha
Mürapiiriku all mõtled sa seda tervet plokki eelnimetatud kiviga?
Kui ma soovin lindistada siis pean kokkuühendatud paarid lahti ühendama ja teised paarid kokku ühendama või ei pea kuulamisejaoks kokku ühendatud paare lahti ühendama kui tahan lindistada?
Loodetavasti said mu küsimusest aru.
Tegelt soovitan teha niimoodi(vähemalt ise teeks). Sisendite plokist vôta see kivi(seal on kah) ja pane sinna mürapiiriku plaadile.
Kui ei kasuta mikri sisendit, siis ühenda sisendplokis otsad katseeksituse meetodil kokku.Ja asi nagu töökorras jälle
EDIT: sisendplokis ühenda kokku kivi jalad 1-3 ja 5-7 ja p..s kivi pole sisendplokki vaja panna.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Panin siis mürapiirikusse sisend ploki kivi,ikkagi peab otsad kokku lühistama et töötaks.
Mõõtsin pinged plokis ära ja sain:
1-pinge puudub
2-+12 volti
3,4,5-pinge puudub
6-+12 volti
7 ja 8-pinge puudub
9- -1,4volti
10 ,11,12,13 ja 14 pinge puudub.
Skeemil olimärgitud et; 9 jalal peab olema +12 volti mitte 1.4 volti ???
11 jalal peab olema +15 volti ???
13 jalal peab olema +12 volti ???Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
Panin siis mürapiirikusse sisend ploki kivi,ikkagi peab otsad kokku lühistama et töötaks.
Mõõtsin pinged plokis ära ja sain:
1-pinge puudub
2-+12 volti
3,4,5-pinge puudub
6-+12 volti
7 ja 8-pinge puudub
9- -1,4volti
10 ,11,12,13 ja 14 pinge puudub.
Skeemil olimärgitud et; 9 jalal peab olema +12 volti mitte 1.4 volti ???
11 jalal peab olema +15 volti ???
13 jalal peab olema +12 volti ???
Kui pole 11 jala 15 volti siis ei saa see kivi töötada, see peab seal alati olema. Vaata, äkki kärsatasid mône trükiraja ära ???
jalgadel 9 ja 13 peab mängimisreziimis olema 12V
jalgadel 2 ja 6 peab lindistamisel olema 12V
Hakka ajama, kuhu need lähevad..
äkki môned plaatidevahelised juhtmed lahti(kuigi ei usu)
Edit: kontrolli,kas R7 seal müraplokis on terve ???Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
11. jalal on pinge korras aga 9-al ja 13 -al jalal 0n endiselt 1.4 volti. Mis ahelaid pidi peab pinge 9 ja 13 jala peale tulema.Minul tuli r 12-le -15 volti aga edasi läks ainult -1.4volti.Takisti ise on korras.
Kas mõini lühises konde võis pinge kadu tekitada.Need kandilised punased pidid kergesti otsa saama.Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
Comment