asi tapeti ära siis kui just minu jaoks teema huvitavaks läks.
pole hullu, alustame puhtalt lehelt ja ainult asjalikus toonis.
mina ise olen pigem skeptik, aga põhiliselt seetõttu, et pole olnud juhust erinevaid võimendeid suures koguses võrrelda.
see on umbes sama asi nagu olla hetero ainuüksi sellepärast, et ei ole proovinud olla gei.
Minu ootused ürituse tulemuste suhtes on väga lihtsad.
1) kas on olemas keegi kes teeb vahet?
2) kas mina teen vahet?
3) saada häid nõuandeid kuidas erinevusi kuulata
nii raske kui see ka poleks, on vaja test korraldada õigesti.
arvan et 5% on täiesti piisav usaldusmäär, mille jaoks peab (http://en.wikipedia.org/wiki/ABX_test)
testi võib teha kas paberi peal nii et juhuslikud numbrid on ette ära arvutatud, või siis kohapeal jooksvalt täringuga visata.
level matching vaja lahendada
võimendeid võiks olla vähemalt kolm. üks peaks olema laiatarbekaup (ülilihtne eristada) kaks võiks olla sellised mille osas "uskujad" omavahel võiksid siis äraarvamist põnevamaks teha, aga mis samas "avatud testis" on siiamaani alati erineva soundiga arvatud olema.
kui ei leia kiiremat tehnilist lahendust lülitile, siis võib ju alati kõlarijuhtmeid ühendama saata mingi venna valge lina taha saata. ABX eelduseks on et saab soovi korral ju A-sid ja B-sid vahepeal kuulata, mitte ei pea järjest X-idele väärtusi panema.
usun, et see saab olema üks tore ja kasulik päev kõigile osalejatele, loodetavasti tulemuste lugemine on sama tore ka mitteosaletele.
pole hullu, alustame puhtalt lehelt ja ainult asjalikus toonis.
mina ise olen pigem skeptik, aga põhiliselt seetõttu, et pole olnud juhust erinevaid võimendeid suures koguses võrrelda.
see on umbes sama asi nagu olla hetero ainuüksi sellepärast, et ei ole proovinud olla gei.
Minu ootused ürituse tulemuste suhtes on väga lihtsad.
1) kas on olemas keegi kes teeb vahet?
2) kas mina teen vahet?
3) saada häid nõuandeid kuidas erinevusi kuulata
nii raske kui see ka poleks, on vaja test korraldada õigesti.
arvan et 5% on täiesti piisav usaldusmäär, mille jaoks peab (http://en.wikipedia.org/wiki/ABX_test)
Number of trials 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Minimum number correct 8 8 9 9 10 11 11 12 12 13 14 14 15 15 16 17
Minimum number correct 8 8 9 9 10 11 11 12 12 13 14 14 15 15 16 17
level matching vaja lahendada
võimendeid võiks olla vähemalt kolm. üks peaks olema laiatarbekaup (ülilihtne eristada) kaks võiks olla sellised mille osas "uskujad" omavahel võiksid siis äraarvamist põnevamaks teha, aga mis samas "avatud testis" on siiamaani alati erineva soundiga arvatud olema.
kui ei leia kiiremat tehnilist lahendust lülitile, siis võib ju alati kõlarijuhtmeid ühendama saata mingi venna valge lina taha saata. ABX eelduseks on et saab soovi korral ju A-sid ja B-sid vahepeal kuulata, mitte ei pea järjest X-idele väärtusi panema.
usun, et see saab olema üks tore ja kasulik päev kõigile osalejatele, loodetavasti tulemuste lugemine on sama tore ka mitteosaletele.
Comment