Kuna vana teema just siis ära tapeti, kui asi huvitavaks läks tuleb jätkata siit.
Aga selle lootusega seda testi peakski tegema, et siis ehk ka need, kes ei kuule erinevusi, saavad aru, et neil on vaja oma kuulamisoskusi arendada. Asi ei ole niivõrd uskumises kui asjast aru saamises ja faktidel põhinemises. Isegi mina ei ole tegelikult kindel, et näiteks sina 95% tõenäosusega teed kahel RCA kaablil vahet. Võimenditel on seda vahet kindlasti lihtsam teha aga kuskil on inimvõimete piir?
Siis jääb ülesse suur küsimus, et kui ta väidab vahet kuulvat miks seda siis testis demostreerida ei õnnestunud?
Aga paku omalt poolt välja tingimused, milline peaks see test olema, et vahe oleks kõige suurema tõenäosusega kuuldav, arutame asja läbi ja teeme testi ära.
Ma ei usu, et siin väitlejad tegelikus elus näost näkku on nii väiklased, et ka peale sellist testi ikka oma ego ja oma tõde üritavad teistele peale suruda. Vähemalt ei juhtu see siin foorumis.
Esmalt postitatud scanspeak poolt
Vaata postitust
Vaata postitust
Vaata postitust
Ma ei usu, et siin väitlejad tegelikus elus näost näkku on nii väiklased, et ka peale sellist testi ikka oma ego ja oma tõde üritavad teistele peale suruda. Vähemalt ei juhtu see siin foorumis.
Comment