Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu kõlarite pildid=)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minu kõlarite pildid=)

http://www.katrin.pizza.ee/temp/photos/kolarid/ siin nad on
    subwoofer on audes 75w 104-4 mõõtmed võtsin audese lehelt need solgitoru kõlarid pole veel lõppuni tehtud pole praegu tahtmist teha.. seal on mingid noname elemendid 40w võimendiks on vega 25w mängivad päris hästi minuarust

Järjekordselt üks korralik asi

Comment

need TL kõlarid on väga vinged. aplaus

Comment

Proovin isa juures ka vahepeal ära käia, tal peaks õhemat vineeri olema, võibolla isegi saab seal valmis teha.

disaini mõttes paksu paneeli ei taha, tuli just selline idee, et kasutaks ikka 100mm villa aga paneeli kuju on selline, et paistab õhem, 50mm raami taga on peidus 50mm paksune väiksem raam, siis nagu oleks seinast eemal natuke
        Ma vaatan et A-I-R-il minu kõlaritele üsna sarnased T-line`d. Ega Ksl-i käsi mängus pole...?
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma vaatan et A-I-R-il minu kõlaritele üsna sarnased T-line`d. Ega Ksl-i käsi mängus pole...?
          aint soovitas mulle et võin midagi solgitorudega teha

Comment

mille järgi toru arvutasid? Mudu idee hea!

Comment

mille järgi toru arvutasid? Mudu idee hea!
              1/4 valjuka resonantssageduse lainepikkusest. Arvutad saadud mõõtude järgi ruumala ning sellejärgi võid toru pikkuse täpsemalt paika panna. Am I wright ?
              kris@andmevoog.eu

Comment

1/4 valjuka resonantssageduse lainepikkusest. Arvutad saadud mõõtude järgi ruumala ning sellejärgi võid toru pikkuse täpsemalt paika panna. Am I wright ?
                ruumalaga ei tohiks tiguliinis küll suurt pistmist olla. pigem liini pikkuses ja kõridori mõõtudes. koridori ristlõike pindala ei tohi olla väiksem kui elemendi pindala. niiet see kord you were not right ja wright kohe kindlasti mitte

Comment

No mina lihtsalt proovisin erinevate pikkustega torusid
                  ja see 1m variant oli koige parem labimoot on 110mm

Comment

ruumalaga ei tohiks tiguliinis küll suurt pistmist olla. pigem liini pikkuses ja kõridori mõõtudes. koridori ristlõike pindala ei tohi olla väiksem kui elemendi pindala. niiet see kord you were not right ja wright kohe kindlasti mitte
                    ;D Ma hakkasin siin m6tlema, et mis p6him6te yldse kandeliinil on ... Kui tahta teha kast puust peax olema kanali sisemine mõõt igatpidi pidevalt membraani pindalaga sama ? Kogenumad sellekohapealt võixid nac lõugu laxutada siin, kuulax huviga

Jah, right, mitte wright : ;D
                    kris@andmevoog.eu

Comment

No mina lihtsalt proovisin erinevate pikkustega torusid
                      ja see 1m variant oli koige parem labimoot on 110mm
                      110 on ta välimiselt, aga sisemiselt paistab tegu olevat 106mm toruga ?
                      kris@andmevoog.eu

Comment

110 on ta välimiselt, aga sisemiselt paistab tegu olevat 106mm toruga ?
                        Yes

Comment

;D Ma hakkasin siin m6tlema, et mis p6him6te yldse kandeliinil on ... Kui tahta teha kast puust peax olema kanali sisemine mõõt igatpidi pidevalt membraani pindalaga sama ? Kogenumad sellekohapealt võixid nac lõugu laxutada siin, kuulax huviga

Jah, right, mitte wright : ;D
                          kanali sisemine pindala ei pea olema tingimata elemendi pindalaga sama, kuid ei tohi olla väiksem. kõik on OK niikaua kuni koridori pindala ei ole 20% suurem elemndi pindalast. nii palju olen mina asjast aru saanud

Comment

Selge pilt, sul endal kogemusi kah TL-iga ?
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Pole neid millegagi taitnud veel et kas peab toru sisse mingid vatiini panema?

Comment

Working...
                              X