Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
teooriat olen kahe suure juhi ja eeskuju ( ;D ) Intz'u ja Ksl'i abiga omandanud. niiet teoreetiline kogemus võibolla isegi oleks, ent praktikasse ei ole veel rakendanud. oli plaan teha küll ühed TL kõlarid, ent see jäi väheste kogemuste taha kinni. ja kui oleks metsa pannud arvutuste ja muude asjadega oleks see materjaliliselt mulle väga kalliks maksma läinud. ning egas kooliõpilasel siis raha puu otsas kasva
t-line on mul kokkupuude kontsertkastiga.ühte kasti mõeldud 2*4an32.Kahjuks pole sinna orig. vajukaid sisse panna.Said mingid sarnased lairibakad pandud ja kärab küll.Mingir imeheli sealt ei tule ja loomulikult pole asjandus tymmi kuulasmiseks.
aga kas LED`il peab oma toide olema voi lihtsalt kolariga koos? Tahtsin subwooferi sisse panna
kui yhendada lihtsalt kõlli juhtmete kylge siis hakkab/hakkavad LEDid vilkuma bassi järgi!!! niiet kui tahad et lihtsalt põlex siis tuleb eraldi juhtmega vedada....
Comment